Du er jo sponsoreret Tina? Men hvad betyder det?

Jeg er gravid! Den er god nok, jeg er ved at lave en Helse-baby… troede jeg!

Jeg er gravid

Ja den er god nok – jeg er gravid! Det er faktisk ret vildt. Jeg har siddet længe og tænkt på, hvilken overskrift jeg skulle skrive, men “jeg er gravid” er vidst den mest sigende ?

Gravid 13. uge

Det er så skønt ikke at skulle holde graviditeten hemmelig mere. Jeg har egentlig ikke været så hemmelighedsfuld med det, men skulle det værst tænkelige ske, måtte jeg hellere holde mig i skindet og vente med at skrive noget her på bloggen efter de 12 uger. Nu hvor snart 13 uger er gået og alt er godt, så vil der jo også komme mere fokus på graviditet her på bloggen. Der bliver dog ikke lavet særlig meget om på mine emner, der kommer blot et nyt til. 🙂

Til den skarpe læser eller følger på instagram, så har der i perioder været mere stille end normalt. Derfor har det også været enormt svært at skjule eller sådan har jeg i hvert fald haft det. Der er mange ting der har ændret sig og det har jeg ikke kunne vise eller fortælle jer. Det er heldigvis ovre nu og i vil, hvis i har lyst, kunne læse med om mine erfaringer indtil nu og se, hvad jeg har gjort/ikke gjort.

Er det en Helse-baby?

Jeg har faktisk valgt at skrive dagbog over ugerne. Jeg har overvejet om det er noget i har lyst til at læse? Jeg kan da godt råbe at Helse-Else er overtaget af Pomfrit-Bjarne (beklager Bjarne) ind imellem. Så selv jeg, som troede, at jeg havde ret meget styr over mine madvaner og generelt trivsel, har ændret sig de første tre måneder. Jeg satser på det kun bliver bedre fra nu af. Det har jeg i hvert fald ladet mig fortælle? 😉

Da dette emne jo er meget nyt, så må i endelig komme med inputs (både som kommentar eller som private beskeder på instagram). Hvad vil i gerne læse om? Er der noget i har brug for at høre?

Ha’ en dejlig aften!

Kærligst Tina

   

17 kommentarer

 • Cecilie

  Stort tillykke! Sikke en dejlig nyhed. Jeg glæder mig til at læse med:-) Vil du lave et indlæg om koststilskud under graviditet? Vi planlægger snart nr. 2, og jeg kan huske, at jeg synes det var svært at vide, hvad man måtte tage og ikke tage med nr. 1.

  Og så vil jeg høre, om du også vil lave et indlæg om kosttilskud mod hårtab. Jeg håber ikke, at du kommer til at opleve det samme hårtab som jeg gjorde under amningen, men det kunne være dejligt at høre, om der er noget man kan gøre for at forebygge det:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor skønt! Stort tillykke 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, stort tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Stort tillykke!
  Jeg vil også meget gerne følge med, er selv 14 uger henne, så det er spændende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lykkegaard

   Tak og selv stort tillykke! Hvor er det hyggeligt du vil følge med. Kh Tina

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Hej Tina ☺️
  Stort tillykke, det er så fantastisk!
  Jeg er selv gravid i uge 13 og elsker at følge dig på bloggen og på insta og det vil glæde mig utrolig meget hvis du vil dele tanker osv ift graviditeten!
  Mange hilsner Sidsel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lykkegaard

   Ejj hvor er det bare hyggeligt! Dejligt du vil kigge med og selv stort tillykke! Kh Tina

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Stort tillykke! Hvor er det bare dejligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lykkegaard

   Hej Josefine, jeg bruger stadig flittig gua sha til ansigtet og bruger den til kroppen ind imellem. Jeg gør det ikke så “effektivt” på kroppen som før – blot for en sikkerhedsskyld, men ansigtet får en tur som den altid har fået. De æteriske olier bruger jeg dog meget minimalt og bruger blot en neutral olie til kroppen fra Naturligolie.dk Kh Tina

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

   Tusind tak for hurtigt svar. Hvor ofte kan man bruge den i hhv. ansigtet og på kroppen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki

  Kære Tina,
  Kæmpe stort tillykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lykkegaard

   Hej Vicki, tak for din søde kommentar. Sikke en god ide. Det er jo altid sjovt også fordi jeg synes man hurtigt glemmer, hvordan man har haft det. Tak for fiffet. Kh Tina

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Tillykke !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Eeeej hvor skønt! Stort tillykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Frandsen

  Stort tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lykkegaard

   TAK! Jeg vil helt sikkert gerne lave et indlæg omkring den naturlige graviditet og hvad man kan gøre for at øge chancerne. Et lidt alternativt eller nærmere anderledes hjælp er app’en HelloMind og høre sessionen “Forbered min krop på graviditet”, hvis man tænker meget over det (det gjorde jeg) hvilket også kan gøre at man ikke bliver gravid. Kh Tina

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du er jo sponsoreret Tina? Men hvad betyder det?