Om mig

Jeg vil gerne give dig en troværdig og effektfuld vejledning, så du kan komme dine hudbekymringer til livs.

Om mig

Skønhedsbranchen har mange ting at byde på, og efter mine efterhånden snart otte år i branchen, har jeg fået en masse viden og gjort mig en masse erfaringer på godt og ondt. De gode erfaringer vil jeg enormt gerne dele med dig, da min passion er at guide kvinder og mænd, store som små til en skøn, flot hud ved at skabe indre balance i kroppen. En indre balance har nemlig stor betydning for hudens udseende, da hele kroppen hænger sammen på den ene eller anden måde. Der findes derfor heller ikke noget hurtigt quick-fix ved hudbekymringer. Det kræver en grundig indsigt i hele vores system.

I øjeblikket er jeg under uddannelse til holistisk hudterapeut. Et holistisk syn er et helhedsbillede, og som holistisk hudterapeut handler det om at se på, hvordan hele kroppen arbejder. Under min uddannelse bliver jeg derfor klogere på, hvordan kost, vitaminer, mineraler, fedtsyre, urter, balance i kroppen og forskellige behandlingsformer kan skabe en skøn, flot hud og et godt selvværd.

Ved siden af min uddannelse interesserer jeg mig også meget for zoneterapi, forskellige massageformer og akupressur og udvikler gennem kurser konstant min viden om, hvordan disse behandlingsformer kan bidrage til en skøn og flot hud.

Jeg har lige nu også den ære, at være skribent, hos ChriChri i deres skønne online univers. Her skriver jeg forskellige indlæg omkring indre og ydre skønhed.

Oprindeligt er jeg uddannet materialist i Matas. Derefter tog jeg en del kurser inden for vitaminer og mineraler og har efterfølgende også foretaget hundredevis af hudscanninger på kunder landet over. De sidste par år har jeg været i Naturskøn i Aarhus, hvor du stadigvæk kan finde mig. Her vejleder jeg i naturlige og økologiske produkter, da jeg mener, at de har stor betydning for huden og hele kroppen. Huden er kroppens største organ og suger alt det til sig, som du giver den. Det skal derfor efter min mening være naturligt og økologisk. Vi skal passe på vores hud, for vi skal leve med den resten af livet.

“Min mission er at give dig en troværdig og effektfuld vejledning, som giver dig en skøn, flot hud.”

Nej, jeg er ikke sponsoreret

Min pasion er at give dig en ærlig vejledning, og de produkter, jeg anbefaler dig, er helt oprigtigt det, der er det bedste for dig. Skulle det ske, at mine blogindlæg er sponsoreret, vil det tydeligt fremgå, men jeg kan garantere, at jeg ikke lader mig sponsorere af produkter, jeg ikke kan stå 100 procent indenfor.

Det er din garanti for troværdig vejledning.

Jeg vil kun blogge og vejlede i naturlige og økologiske produkter uden hormonforstyrrende stoffer, kunstig parfume eller mineralske olier.

6 Kommentarer

 • Besvar
  Lone Ulrich
  14. november 2016 kl. 16:07

  Hej Tina,
  Jeg har forsøgt at fine dit indlæg med fiskeolien, hvor du vedlægger en rabatkode. Er den stadig tilgængelig eller er opslaget forældet?
  Tak for en fantastisk side. Jeg er lige kommet med og ser frem til at følge dine gode opslag fremover.:)
  vh Lone

  • Besvar
   Tina Lykkegaard
   16. november 2016 kl. 13:45

   Kære Lone. Det er fra mit nyhedsbrev. Hvis du ikke kan finde nyhedsbrevet. Så send mig en mail på tina@tinalykkegaard.dk så finder vi ud af noget. Kh Tina

 • Besvar
  Cecilie
  31. januar 2017 kl. 10:02

  Hej Tina 🙂

  Hvor/gennem hvilket sted tager du din uddannelse som Holistisk Hudterapeut?

  Mvh.
  Cecilie

  • Besvar
   Tina Lykkegaard
   31. januar 2017 kl. 10:28

   Det gør jeg i kbh hos Tanja Eskildsen. Kh Tina

 • Besvar
  Sanne
  3. november 2017 kl. 10:39

  Hej Tina. Har forsøgt at finde dit indlæg omkring “hvilke-kosttilskud-tager-graviditet” men ude held. Når jeg trykker på henvisningen til linket viser den fejl. Findes indlægget stadig? Syntes nemlig det kunne være interesant at læse:) Med venlig hilsen Sanne

  • Besvar
   Tina Lykkegaard
   4. november 2017 kl. 12:41

   Hej Sanne, du kan sende mig en mail, så vil jeg gerne sende dig det. Kh Tina

  Skriv en kommentar