Har du kvalme eller ubehag i maven?

Hvad er forskellen på gua sha, skin roller og dermaroller?

Hvad er forskellen på gua sha, skin roller og dermaroller? /Indlægget indeholder reklame for mig selv/

Jeg har en stor kærlighed til beauty redskaber og disse tre er mine absolutte favoritter, fordi jeg ser en stor forskel på hudens udseende. Egentlig har jeg ikke kendt meget til beauty redskaber, men specielt det sidste år til to har jeg haft meget mere fokus på  det, fordi jeg synes det giver så god mening. Jeg vil derfor forsøge at forklare, hvad forskellen er på disse tre og hvad du evt. skal vælge til din hud. Har du brug for at jeg hjælper dig, så skriv gerne til mig, så finder vi ud af, hvad der passer til dig og dine behov.

Mine tre favoritter er:

Gua sha
Skin roller med tekstur
Den originale Dermaroller 0.20 mm

Hvad er forskellen på gua sha, skin roller og dermaroller?

Jeg anbefaler den originale dermaroller pga. dens kvalitet og ikke mindst nålenes udforming samt nålenes længde på 0.20 mm. Du bør efter min mening ikke bruge længere nåle til hjemmebrug, da hudens øverste lag netop er 0.20 mm. Kommer du længere ned i huden skal du være uddannet til at gøre det, da det kan gøre mere skade end gavn.

Den originale dermaroller laver små bitte huller i huden, hvor huden tænker at den er blevet “skadet”, hvilket er positivt, fordi huden så begynder at genopbygge sig selv. Det vil sige at hudens farve, tone og ensartetheden i huden vil blive langt bedre. Urenheder vil også mindskes, men du må ikke rulle på betændte/gule urenheder. Mindre pigmentforandringer kan også blive betydeligt bedre af dermarolleren. Jeg anbefaler, at du bruger de produkter der hører til, da de er egnet til at komme så langt ned i huden. Det er nemt at gøre, når du først har prøvet det nogle gange, men det kræver du står foran spejlet og koncentrerer dig en smule.

Gua sha er en massage teknik, som kan bruges af alle hudtyper. Spændinger/blokeringer kan ophobes i vores hud som kan give bumser, rynker og manglende glød. Derfor skal de frigives, så de kan forlade ansigtet og forlade kroppen via vores naturlige afgiftningsproces. Gua sha kommer ret dybt i huden, da der kan trykkes lidt ekstra -uden at du skal trykke hårdt. Denne massage teknik skaber et vakum i huden, som sagt frigiver affaldstoffer, men også får blodcirkulationen godt i gang. Du kan blive ret rød i huden, men næste dag kan du se, at huden ser mere spændstig og mindre sart ud. Dette er nemt at gøre og kan gøres i sengen lige inden sengetid eller foran fjernsynet til din yndlingsserie. Du skal bruge en olie eller balm til at kunne gøre det. Det er SÅ rart!

Læs mere om teknikken her!

Se hvordan den bruges her!

Køb den her!

Min nyeste beauty rutine, som jeg er blevet så forelsket i! Dette kaldes en skin roller med tekstur, fordi den har små faste dupper der virkelig sætter gang i huden. Jeg har haft en del sensitiv hud (rødmen/ let udslæt) i min graviditet, hvor jeg kan se en kæmpe forskel, når jeg bruger skinrolleren fordi huden får en masser næring gennem denne blodgennemstrømning. Det er nemlig med blodet at huden modtager de opbyggende næringsstoffer indefra. Skin roller er meget nem at bruge og giver dig den smukkeste glød i huden. Når man snakker om glød i huden er blodgennemstrømningen alfa omega. Den stimulerer også kollagenproduktionen på sigt ved at stimulere huden med dubberne. Huden tror at den er nødt til at gøre sig stærkere pga den ydre stimulation. Kollagen er det protein i huden, som holder huden spændstig og fyldig. Krystal skinrolleren er derfor god til at tone og stramme huden op, men også for at forebygge linjer og rynker.

Jeg bruger en olie eller facebalm når jeg ruller huden, men du kan i princippet sagtens bruge din almindelige hudpleje.

Læs og se, hvordan du gør her!

Købes den her!

Hvad er forskellen på gua sha, skin roller og dermaroller?

Jeg vil så gerne hjælpe jer, så derfor har jeg bestilt alle tre beauty redskaber hjem, så har du brug for hjælp guider jeg dig gerne. Du kan derfor købe de forskellige redskaber gennem mig og få min vejledning, så du får det der passer bedst til dig.

Prisen på skinroller er 499 kr.
Prisen på 2. sorterings gua sha (med små skønhedsfejl) 350 kr.
Prisen på Dermaroller kit 1699 kr.

Skriv en mail på tina@tinalykkegaard.dk eller en privat besked på instagram, så finder vi en løsning til dig.

Kærligst Tina

   

1 kommentar

  • Emma

    Kære Tina.
    Kan jeg få dig til at linke til den dermaroller du snakker om? Synes ikke rigtig google hjælper mig? Bliver mest bare ført til hjemmeside hvor de koster et par hundrede kroner og tænker ikke, at de er ligeså gode at anvende 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du kvalme eller ubehag i maven?