Vil du gerne være gravid? Her er nogle gode råd fra eksperten

Har du kvalme eller ubehag i maven?

Har du kvalme eller ubehag i maven?

Er du mon gravid og har kvalme? Eller har du spist en masse god (jule)mad? Måske mærker du en smule ubehag i maven? Så får du her endnu et simpelt tip. Jeg kan nemlig se at i er ret vilde med de nemme enkelte tips og de er også gode og nemme at gå til. 🙂 Så her får du igen et varmende, drikkende råd du kan bruge i juledagene eller bare når du føler en smule ubehag i maven.

Pepermynte te har en meget beroligende effekt på mave og fordøjelse enten i løs form, frisk eller som te breve. Jeg synes dog den løse form har bedst effekt, men det er nok også fordi jeg bruger meget mere end hvad der typisk er i et brev. Jeg bruger ofte 3-4 spsk. til en liter vand og lader det trække laaaang tid. Gerne over hele dagen og drikke det slurk vis over flere timer.

Ingefær er ret fantastisk til kvalme, men også for at stimulere mavesyre. Man har nemlig fundet ud af, at rigtig mange faktisk lider af for lidt mavesyre, hvor mange fejlagtigt tror de har for meget. Symptomerne er nemlig de samme. Mavesyre hjælper til, at vi kan fordøje maden, så det er rigtig vigtigt, at vi danner nok mavesyre.  Du kan sagtens komme lidt citronsaft i for at give en endnu bedre synergieffekt og så smager det også dejligt. Kan du spise ingefær rå må du også gerne det (dog ikke for meget hvis du er gravid). Jeg kommer det ofte i mine smoothies om morgenen. Hvis du laver en “rå” the kan du skære 5-15 gr. i små stykker og hælde over med kogende vand og lade det trække (igen) i lang tid. Måske helt op til 10-20 min. og nyde drikken lun.

Kærligst Tina

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du gerne være gravid? Her er nogle gode råd fra eksperten