Hvorfor vælge økologiske fødevare som gravid og til dit barn?

Glutenfri og sukkerfri pærekage til den søde tand

Glutenfri og sukkerfri pærekage til den søde tand

YES!! Så har Ditte Julie Jensen og jeg igen tryllet en skøn lækker og SUND kagen sammen til jer. Jeg er så vild med at sunde kager rent faktisk kan være flotte, men jeg har stadig lidt at lære fra den kreative Ditte, men det kommer nu nok. 🙂 Pærekagen er rigtig efterårsagtig, da den er en smule krydret. Der er igen kun brugt lækre ingredienser, som gavner kroppen på alle mulige måder. Du kan altså nyde et stykke kage – ja eller to stykker med rigtig god samvittighed.

til ca. 6 personer (meget kageglad kun 4 personer)

Pærekage 
2 æg, str. m/l
4 spsk agave sirup eller honning (tænker også at kokossukker i en højere dosering)
1/2 dl kokosolie
50 g mandelmel
50 g glutenfri havregryn
1 tsk vaniljepulver
1/2 tsk CAKE FACTOR, kagekrydderi
1 tsk bagepulver
1 spsk loppefrøskaller
4 pærer, modne
lidt mandelflager

Pisk æg, sirup og kokosolie sammen til en lys og luftig æggesnaps.  Sigt og vend de tørre ingredienser i æggesnapsen. Skrald pærerne og skær dem ud i små skriver/både. Kom lidt dej i bunden af en springform (16 cm i diameter) beklædt med bagepapir i bunden, og placer herefter lidt pærer over dejen. Kom lidt mere dej over pærerne og gentag indtil du ikke har mere dej. Afslut med en flot kant af pærer og drys med lidt mandelflager. Bag kagen ved 200 grader varmluft i ca. 25-30 min. Lad kagen køle af i formen.

Vaniljecreme
1 dl netural skyr (Jeg bruger soya yoghurt eller havre yoghurt, da jeg ikke er så stor fan af skyr 😉 )
1 tsk vaniljepulver
1 spsk agavesirup

Rør alle ingredienser sammen og kom det op i en skål. Kan serveres til kagen, hvis du ønsker det.

Velbekomme fra os! ?

Kærligst Tina

Glutenfri og sukkerfri pærekage til den søde tand

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor vælge økologiske fødevare som gravid og til dit barn?