Glutenfri og sukkerfri pærekage til den søde tand

Glutenfri og sukkerfri pærekage til den søde tand

YES!! Så har Ditte Julie Jensen og jeg igen tryllet en skøn lækker og SUND kagen sammen til jer.

Jeg er så vild med at sunde kager rent faktisk kan være flotte, men jeg har stadig lidt at lære fra den kreative Ditte, men det kommer nu nok. 🙂

Pærekagen er rigtig efterårsagtig, da den er en smule krydret. Der er igen kun brugt lækre ingredienser, som gavner kroppen på alle mulige måder.

Du kan altså nyde et stykke kage – ja eller to stykker med rigtig god samvittighed.

Til ca. 6 personer (meget kageglad kun 4 personer)

Pærekage

2 æg, str. m/l

4 spsk agave sirup eller honning (tænker også at kokossukker i en højere dosering)

1/2 dl kokosolie

50 g mandelmel

50 g glutenfri havregryn

1 tsk vaniljepulver

1/2 tsk CAKE FACTOR, kagekrydderi

1 tsk bagepulver

1 spsk loppefrøskaller

4 pærer, modne lidt mandelflager

Sådan gør du

Pisk æg, sirup og kokosolie sammen til en lys og luftig æggesnaps

Sigt og vend de tørre ingredienser i æggesnapsen

Skrald pærerne og skær dem ud i små skriver/både

Kom lidt dej i bunden af en springform (16 cm i diameter) beklædt med bagepapir i bunden, og placer herefter lidt pærer over dejen

Kom lidt mere dej over pærerne og gentag indtil du ikke har mere dej

Afslut med en flot kant af pærer og drys med lidt mandelflager

Bag kagen ved 200 grader varmluft i ca. 25-30 min

Lad kagen køle af i formen

Vaniljecreme

1 dl netural skyr (Jeg bruger soya yoghurt eller havre yoghurt, da jeg ikke er så stor fan af skyr 😉 )

1 tsk vaniljepulver

1 spsk agavesirup

Sådan gør du

Rør alle ingredienser sammen og kom det op i en skål.

Kan serveres til kagen, hvis du ønsker det.

Glutenfri og sukkerfri pærekage til den søde tand

Velbekomme fra os!?

Kærligst Tina

Tilbage til bloggen