Få et sundhedsboost fra helt bestemte fødevare - din krop vil elske det

Smoothie bowl med spinat – som minder dig om yoghurt

smoothie bowl med spinat - som minder dig om yoghurt

Jeg er ret vild med alt, hvad der minder om yoghurt, men jeg spiser faktisk meget sjælendt yoghurt. Både fordi mange typer indeholder sukker og komælk’s yoghurt spiser jeg ikke. Soya yoghurt kan være fint, men kun i mindre mængder, så det er få gange om måneden jeg får det, hvis jeg overhovedet gør det. Der er også andre plantebaseret yoghurt, men der er altid en men synes jeg. Derfor lavede jeg denne cremede smoothie bowl med spinat – som minder dig om yoghurt.

Opskriften på smoothie bowl med spinat giver en lille portion:

12 stk. drænet mandler som er blødt op i vand natten over
En avokado
En banan (Min var frosset ned)
En god håndfuld spinat (Jeg køber babyspinat, som jeg vasker og fryser end)
En fersken (appelsin kan også bruges)
Saften fra en halv citron
Evt. En lille sjat vand, men forsøg om blenderen kan køre uden vand

Blend det hele til en lækker cremet masse og top den med alt dit yndlings toppings. Jeg brugte blot min nemme müsli, for at give den lidt knasende sødme.

Denne smoothie bowl er også perfekt til de gravide, som jeg, der ikke er særlig vild med grøntager lige pt. Det bliver heldigvis bedre, men jeg synes bare det er halv kedeligt. Det troede jeg aldrig Helse-Else ville sige, men det gør jeg. Så smoothies og smoothie bowls er helt sikkert min redning, så baby kan få gode grøntsager.

Ha’ en dejlig mandag.

Kærligts Tina

smoothie bowl med spinat - som minder dig om yoghurt Pssst.. Har du set min populæreste e-bog “bumsefri-hud“? Den hjælper dig til at forstå, hvorfor du får bumser og selvfølgelig, hvordan du kommer af med dem en gang for alle! 

Kom bumserne til livs

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få et sundhedsboost fra helt bestemte fødevare - din krop vil elske det