Ristede soya mandler i ovnen - fremragende snack

Ristede soya mandler i ovnen - fremragende snack

/Indlægget indeholder reklamelinks, hvilket betyder at jeg får en lille kommision, hvis du køber det online gennem disse links. Tak fordi du læser med og støtter mit arbejde!/

Da jeg forleden lavede mandler med havsalt, slog det mig, at jeg da også skulle lave ristede soya mandler i ovnen. Nogle kan reagere ret kraftigt på salt (også havsalt), så derfor er disse ristede soya mandler et godt alternativ. Hvis du har problemer med ophobet væske i kroppen eller poser under øjnene, kan første step være at skifte den almindelige salt ud med havsalt, men også formeget havsalt kan give udfordringer, så prøv i stedet disse ristede soya mandler i ovnen. De er forrygende som snack eller som topping på en god salat.

Opskriften kommer her:

3 spsk. soya sauce (Jeg bruger en økologisk, men den indeholder gluten, så vælg en uden, hvis du vil have den 100 % glutenfri)
3 dl. mandler

Sådan gør du:

  • Tænd ovnen på 150 grader varmluft
  • Kom nu soya sauce på en pande og varm den op til middelvarme
  • Kom mandlerne på panden og rør rundt så alle mandler har godt med soya sauce på
  • Panden må gerne blive ret varm, men soya saucen må endelig ikke brænde på
  • Rist dem på panden i 2-4 min og kom dem på en bradepande med bagepapir
  • Kom dem i ovnen i 15-20 min. De skal være lysebrune indeni, så hold øje med dem løbende
  • Lad de ristede soya mandler køle helt af ellers vil de virke bløde

Opskriften kan sagtens skaleres op, bare det er 1 spsk. soya sauce til en dl. mandler.

Velbekomme! Skriv endelig, hvad I synes, eller hvad jeres favorit snack er?

Kærligst Tina

 

Tilbage til bloggen