Derfor skal du IKKE spise glutenfrie produkter (+ en nem opskrift)

Uren hud, appelsinhud, rynker, manglende glød, ar eller Mørke rander under øjnene? Så læs med her!

Beauty redskaber til uren hud, appelsinhud og rynker

/Indlægget indeholder affiliatelinks, hvilket betyder at jeg får en lille kommision, hvis du køber det online gennem disse links.  Dertil er der også sponsorerede produkter i indlægget. Tak fordi du læser med og støtter mit arbejde!/ 

Der  er efterhånden flere forskellige beauty-redskaber både til krop og ansigt. Fælles for alle er stort set, at de øger blodcirkulationen i huden, samt muskulaturen, som gør at huden får ilt og næring, som giver endnu mere glød og mindsker irritationen i huden. Derudover fjerner mange af disse beauty-redskaber stagnationer i huden, som kan give bumser og rødmen.

Gua sha til uren hud

Gua sha facial
Som giver den smukkeste glød til ansigtet! Selve redskabet Gua sha fås i forskellige udgaver. Redskabet er har en udformning der ligner en fisk. Når du bruger en Gua sha “skraber” du huden, hvorved der skabes et vakum i huden, så kedelige affaldstoffer frigives i huden. Det kan være du oplever rødmen, urenheder, knopper, linjer/rynker, grove/store pore, slap hud eller manglende ensartethed i huden. Alt dette kan Gua sha hjælpe med at mindske. Huden kan bliver rød efter en Gua sha behandling, men du kan mærke, hvordan blodet suser rundt, hvilket giver hudcellerne masser af ilt og næring. Brug denne om aftenen og læg mærke til hudens glød næste morgen. Brug den gerne 5-10 min. hver aften. Jeg er SÅ glad for det og slipper aldrig denne metode! 
Brug koden: TINALYKKEGAARD og få 10 % hos Honest Beauty Talks.

dermaroller til uren hud

Dermarolleren
Den er fantatisk og jeg anbefaler den til alle, som ønsker en forholdsvis hurtigt resultat. Dermarolleren en en lille rulle, som har 192 bitte små nåle på 0.20 mm, hvilket jeg anbefaler- ikke længere til hjemmebrug! Når huden bliver rullet med disse nåle vil huden med det samme tænke, at den skal repareres og på den måde vil huden blive fornyet meget hurtigere end normalt. Derfor er Dermarolleren også fantastisk til ar, uensartet hud, knopper, uren hud (må ikke være betændte bumser), linjer og rynker. Jeg ruller med Dermarolleren 1-3 gange i ugen, som skal gøres om aftenen. Den holder i 9-12 mdr. Du kan også læse mit tidligere indlæg her.

jaderulle

Jaderullen
Har lidt samme funktion som Gua Sha, hvor den øger blodcirkulationen, men massere også din muskulatur i ansigtet. Det har en meget afstressende effekt og er god til at fjerne spændninger. Jaderullen er også meget nem at bruge og specielt til dig der har tendenser til væskeophobninger i ansigtet. Når man arbejder på blodcirkulationen vil det styrke musklerne i ansigtet og derfor vil det på sigt have en opstrammende effekt. Ligesom dine ben skal trænes skal ansigtets muskler også. Rul løs i 5-10 min. og gerne morgen og aften. Kom din serum eller olie under, da den vil trænge langt bedre ind i huden, når du bruger jaderullen. Dette er en mild måde at bruge et beauty-redskab på eller til en meget sensitiv hud.

Tørbørste til appelsinhud

Tørbørsten- gerne med kobberhår
Den bedste måde at starte morgenen inden dit morgenbad! Eller om aftenen for den sags skyld hvis det passer dig bedre. Tørbørstning er en gammel tradition, hvor du børster huden på tør hud. Du skal børste med lange strøg nedefra og op mod hjertet, som vil øge blodcirkulationen. Det vil ilte vores celler med ny frisk næring og det kan ses på huden. Den er suveræn mod tør hud, fordi du børster de kedelige døde hudceller væk, men også for at holde appelsinhud væk, samt små knopper (også dem på overarmene) eller de indgroede hår vil blive holdt væk. Gør det til en vane og brug den gerne hver dag for bedst resultat.

sugekop til appelsinhud

Sugekop til ansigt og krop
Også kaldet bindevævsmassage, hvor du massere ansigtet eller kroppen med en sugekop. Dette er (også) en gammel tradition fra Asien som er flittig brugt, nok fordi det også er meget effektivt. Du bruger sugekoppen med lange strøg nedefra op mod hjertet. Du vil mærke at blodet suser hurtigt gennem kroppen og det giver en varme, men også en rødmen på huden. Her “løftes” huden, så gamle affaldstoffer løsnes, så de bliver frigivet, hvor vi derefter kan udskille affaldsstofferne gennem sved, urin eller afføring. Så drik rigeligt med vand og brændenælde te, når du går i gang med dette. Det kan dog gøre ret så ondt på lår, hofter, baller, da det oftest er her vi har ophobninger. Dette er lidt af en udrensning for hele kroppen, som tørbørstning også er. Se hvordan du bruger sugekoppen her.

gua sha til appelsinhud

Gua Sha body
Måske en af de mest effektive metoder (ligesom sugekoppen), da du kan mærke ophobet fedt og affaldstoffer når den bruges. Det gør ikke nær så ondt, som sugekoppen kan gøre, men har suveræne effekter. Ligesom Gua Sha facial “skraber” du huden på kroppen, hvor du vil frigive alt det skidt der kan sidde i bindevævet. Når det først er frigivet vil huden blive mere opstrammet og appelsinhud vil forsvinde. Alt tager tid, så vær tålmodig og gør det gerne hver dag. Du kan se en video om, hvordan du gør HER! Brug koden: TINALYKKEGAARD og få 10 % hos Honest Beauty Talks.

Der findes mange andre beauty-redskaber, men disse er klart mine favoritter 🙂

Kærligst Tina

   

8 kommentarer

 • Anne

  Hej Tina
  Jeg er netop gået i gang med tørbørstning hver morgen inden bad. Jeg synes dog jeg oplever en forværring i min huds tilstand. Jeg lider af Keratosis Pilaris på både arme og ben. Er det normalt at man i starten kan opleve en forværring og at det så derefter vil blive bedre? Håber du har et godt råd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lykkegaard

   Hej Anne. Beklager det sene svar! Hmm hvilken en bruger du? med kobber eller uden? HUSK masser af fugt efter brug. Evt. kokosolie som er ret god til din hudtype. Kh Tina

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Jeg har en hud der let fedter, derudover har jeg til tider tør hud og tendens til urenheder op til menstruation 😉 Så muligvis en kombineret hudtype, der gerne vil forebygge rynker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Hej Tina
  Tak for et godt indlæg 😉
  Hvilke olie vil du anbefale at bruge sammen med jaderullen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lykkegaard

   Hej Fie. Det kommer helt an på, hvilken hudtype du har? Ved du mon det? Kh Tina

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie

   Jeg har en kombineret hud, som ofte fedter i løbet af dagen og tendens til tør hud, og derudover får jeg hormonbumser op til perioden ved menstruation, og vil også gerne forebygge alderstegn.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lykkegaard

   Hej igen Fie, beklager det sene svar. Så ville jeg tage jojobaolie, vindruekerne og evt. hindbærkerne olien og blande dem sammen. Hindbær dufter ret kraftigt, men er hamrende god til en hormonel hud men også forbyggende på alderstegn. Ellers vælg blot jojobaolie og vindruekerne, som også er fantastiske sammen. Kh Tina

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie

   Tusind tak for svar, det forsøger jeg mig med 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor skal du IKKE spise glutenfrie produkter (+ en nem opskrift)