Dette bør du gøre flere gange i ugen- spis hørfrø!

Vil du have mit job? Så kan det blive dit…

IMG_8928

Altså det job, som jeg selv har skabt? Du kan jo skabe det som du synes, hvordan det end er. Jeg var ikke sikker på, hvordan mit drømme job så ud og der er helt sikkert stadig nogle ting, som jeg drømmer om, men jeg er på vej og nyder vejen hertil. “Rejsen er selve målet” fik jeg engang at vide og det er jo ganske rigtig. Sommetider kan vi komme til at leve meget i fortiden eller fremtiden, men noget vi glemmer er at leve lige nu og lige her!

Vi kan komme til at bekymre os om det ene og det andet, men hvorfor ikke kaste os ud i det. Hvorfor ikke prøve drømmen af? Hvorfor ikke følge den modige stemme inde i dig? Det noget jeg har tænkt meget over specielt det sidste år. Det er som om mit job har formet sig alt efter, hvad jeg har været klar til. Det er sådan livet ofte flasker sig. Når en dør lukkes, åbnes ofte en ny og så er det bare med at gå gennem den dør.

Og ved du hvad? Jeg vil hjælpe dig! Jeg har nemlig takket ja til at blive mentor og underviser på det nye hold som holistisk hudterapeut! Jubiiii! Jeg kan nemlig ikke holde tanken ud om, at jeg ikke skal være på uddannelsen mere. 🙂

Hvis du sidder lige nu og overvejer at tage uddannelsen som holistisk hudterapeut, så spring for pokker! Hvad kan der ske? Udover at du får succes selvfølgelig? 😉 Er det pengene der afholder sig, så løser det sig. Da jeg for to år siden læste om uddannelsen skimtede jeg lige kort prisen, men havde en fornemmelse af at dét her skal jeg bare! Er prisen alligevel en problemstilling for dig, så er det flere måder det kan løse det på. Det kan Tanja, som har uddannelsen hjælpe dig med. Derudover kan du tjene penge relativt hurtigt, når du er startet. Du får hjælp og støtte hele vejen.

Min dagligdag kan gå med at skrive blogindlæg, skrive nyhedsbreve, besvare mails, men også udvikle opskrifter (og jeg spiser gerne af de søde sager jeg også laver 😉 ), tage i skoven for at finde urter, som jeg bruger til blogindlæg, er på instagram for at ligge billeder op, tage en løbetur eller en yoga time for at prioritere mig selv, skrive e-bøger, have spændende møder og lave online vejledninger, eller som min forrige uge gik med- dyrke yoga på stranden og tage billeder af det! Mine dage er vidt forskellige og det bedste af det hele er, at jeg selv planlægger det! 🙂

Har du spørgsmål til uddannelsen, så skriv endelig til mig i en kommentar eller på mail tina@tinalykkegaard.dk. Du må også altid skrive til Tanja eller Anja som besvare masser at mails.

Hold dig ikke tilbage! Jeg glæder mig allerede til at høre fra dig!

Kærligts Tina

IMG_9113

IMG_9126

IMG_9067

IMG_8927

IMG_8807

IMG_6492 3

 

   

7 kommentarer

 • Trine Nielsen

  Hej Tina
  Havde du et andet arbejde inden og mens du tog uddannelsen?
  Jeg arbejder 30 timer, men tænker om det er for meget ved siden af uddannelsen? For at sige sit job op er også lidt risikabelt 😊
  Mvh Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lykkegaard

   Kære Trine, det første år havde jeg fuld tid, jeg havde også en periode som handelsøkonom studerende samt timer ved siden af i Naturskøn og til slut gik jeg selvstændig. Kh Tina

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Nielsen

   Hej Tina
   Tak for svar.
   Tog du uddannelsen online eller deltog du også fysisk? 🙂
   Mvh Trine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Kragelund

  Du er simpelthen for sej og så dygtig, kære Tina!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lykkegaard

   Hvor er du skøn Louise. Tak for det! Knus Tina

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kate Marie

  Fantastisk Tina, tillykke. Jeg vil virkelig ønske jeg havde økonomien til at deltage, men må nok desværre vente et par år. Men er sikker på, at jeres team er et fantastisk match ! Glæder mig til at følge jer. Kh. Kate

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lykkegaard

   Kære Kate, Tak for din kommentar. Du sød. Hvis der er noget inde i dig der virkelig ønsker at komme i gang, så tag endelig en uforpligtende snak med Tanja. Der er flere muligheder rent økonomisk og vi vil så nødig, at det er det der holder dig tilbage. Kh Tina

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dette bør du gøre flere gange i ugen- spis hørfrø!