Hudens cyklus: Derfor er huden tør den ene dag og fedtet den næste!

Kramper i benene eller urolig barn/baby?

IMG_8234

/Indlægget er skrevet til Naturligolie.dk/

Måske når du at tænke, hvad de to ting har tilfælles, men der er en ting og det er epsom salt. Epsom salt er faktisk et magnesiumsalt. Huden er vores største organ og suger det til sig som den får, tænk bare på nikotinplaster. Derfor hjælper epsom salt til at få musklerne til af falde til ro, da magnesium er med til at virke muskelafslappende. Når vores muskler slapper af giver det vores nervesystem tegn et på, at alt er godt og vi kan falde til ro og slappe helt af, hvad enten det er kramper i benene eller et barn/baby der er urolig eller ikke sover godt. Har du tendens til spændinger i kroppen, samt spændingshovedpine kan du muligvis også have hjælp ved brugen af epsom salt

Er du så heldig at have et karbad kan du tilsætte 2-4 spsk. epsom salt og evt. med 5 dråber æterisk lavendel olie (undlades til baby/børn), som forstærker effekten af afslappethed og beroligelse til hele kroppen. Dette karbad er også essentielt til dig der har eller har haft stress. Nyd karbadet i max 10-15 min.

Har du ikke karbad kan du tilsætte 2 spsk. epsom salt til et varmt fodbad og nyde forkælelsen i max 10-15 min.

Gør dette 1-2 gange i ugen og gerne om aftenen for at få en god effekt til natten.

Find epsom salt HER.

Kærligst Tina Lykkegaard

   

2 kommentarer

 • Anette

  Hej Tina
  Hvad er din holdning til at anvende epsom salt som gravid?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lykkegaard

   Hej Anette. Jeg ville med glæde tage fodbad 1-2 gange i ugen som gravid i epsom salt, men aldrig indtage det. Kh Tina

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hudens cyklus: Derfor er huden tør den ene dag og fedtet den næste!