En sundere udgave af kokostoppe

En sundere udgave af kokostoppe

(Indlægget indeholder affiliate)

Lidt i hvert fald. Altså ikke sådan super sundt, men bedre end så meget andet sødt, som er tilsat alt muligt skrammel. 😉

Jeg har fødselsdag på lørdag, så jeg går og eksperimenterer lidt i køkkenet. Så denne gang blev det lækre 14 små kokostoppe.

Du skal bruge

  • Æggehvide fra 1 æg
  • 100 gr. kokosmel
  • 50 gr. kokossukker
  • 30 gr. revet marcipan (Jeg brugte en økologisk fra änglamark)
  • 1 spsk. kokosfløde (Den faste del af kokosmælken)
  • En knivspids havsalt som fremhæver smagen

Sådan gør du

  • Riv marcipanen og kom derefter alle andre ingredienser sammen
  • Bland massen godt sammen og lad den trække 5-10 min
  • Derefter former du nogle kugler, som du derefter former som små toppe.
  • Kom dem i ovnen på 180 gr. i 10 min (de skal være let gyldne).
  • Lad dem køle helt af og kom så chokolade overtræk på bunden
  • Jeg lagde to lag chokolade på mine 😉

Jeg fortrød faktisk jeg ikke rev en smule citronskal eller appelsinskal med, men det kan jeg jo nå til næste portion på lørdag. 🙂

Pssst… Har du set mit fødselsdags-tilbud? Ellers kan du se det HER!

Kærligst Tina

Tilbage til bloggen