Hvem er det lige Tina Lykkegaard er?

Kan du ikke sove?

IMG_8110

(Indlægget indeholder sponsoreret indhold) 

Forleden aften havde jeg tusindvis af tanker og jeg kunne bare slet ikke få sat tankerne på pause. Kender du det? Egentlig holder tankerne ikke pause, men hold nu fast jeg kørte i et højt gear.

Så da klokken blev kl. 02 måtte jeg stå op og se, hvad der kunne hjælpe mig. Jeg havde for noget tid siden fået lov til at teste produktet Sleep formula og det passede jo perfekt til den nat. Jeg tog to stk. sammen med to stk. magnesium, fordi NU ville jeg sove. Magnesium hjælper til at få musklerne til at slappe af. Der er faktisk magnesium i Sleep formula, men flere studier peger faktisk på at vi får for lidt gennem kosten, så jeg tog lige et ekstra tilskud ved siden af. Tager du over 1000 mg magnesium kan det give diarré (og så kaldes det magnesia, som nogle bruger til forstoppelse eks. på rejser), så så længe du holder dig herunder sker der ikke noget.

Derefter hørte jeg min favorit app ?Mindfulness- bevidst nærvær? sov godt-delen og så faldt jeg i søvn. Jeg var egentlig overraskende frisk dagen efter trods den hårde start på dagen, dog havde jeg lyst til kiks med nutella. Ja lidt en sjov lyst, så jeg gik i gang i køkkenet. Du kan se opskriften HER.

IMG_8084

Egentlig hænger min mærkelige mad-lyst logisk sammen med, at hormonet der regulerer vores appetit bliver forøget, når vi ikke sover godt.

Så når du har brug for din skønhedssøvn, men ikke kan komme til det, kan du prøve overstående og se om det ikke kan hjælpe dig, ligesom det har hjulpet mig. Har du tilbagevendende problemer, synes jeg personligt ikke dette er en holdbar løsning, fordi vores søvn er så vigtig for vores sundhed. Her kunne det være en god ide at overveje en stress coach, hvis søvnløsheden bunder i stress/bekymringer.

Sov godt!

Kærligst Tina

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er det lige Tina Lykkegaard er?