Menstruations ubehag - min egen erfaring

Hvem er det lige Tina Lykkegaard er?

img_6073-4

Det er egentlig sjælendt jeg skriver noget om mig selv, for hvem har lyst til at læse det? 😉 Men alligevel tænkte jeg, at det måske var en god ide at skrive til om mig selv. Jeg giver jo gode råd i masse vis og til den kritiske læser, hvor skulle jeg så vide alt det fra?

Jeg har alle dage været ret interesseret i sundhed og skønhed. Førhen vidste jeg egentlig ikke, at de to ting hang sammen eller hang sammen så meget som de gør. Alle dage har jeg dyrket en del motion, fordi jeg hurtigt kunne mærke, at det gav en dejlig følelse i kroppen. Jeg har også i mine teenageår været bange for at tage på, fordi jeg troede at alle gjorde det.

img_6487-2

Jeg startede i Matas (ved et held), blev udannet materialist og var der i 4 år. Her startede min grundforståelse for sundhed og skønhed. Det var kun starten på min rejse. Jeg opdagede rigtig hurtigt, at specielt helseafdelingen med vitaminer, mineraler, urter og fedstoffer havde min store interesse. Jeg havde hver eneste dag et spørgsmål til helserådgiveren, som jeg havde tænkt på efter jeg havde fået fri.

Jeg havde og har hele tiden en lyst til at lære mere og vide mere, så derfor fik jeg et job hvor jeg skulle lave hudscanninger. Her fik jeg en stor forståelse for huden og hvad der påvirker den. Jeg kunne tydeligt se, hvor meget væske kunden havde drukket de forgående dage. Lidt vildt ikke? Ja, jeg testede det selvfølgelig også på mig selv og det var SÅ tydeligt at se forskel på hudscanneren.

Kostens betydning har for alvor gået op for mig de seneste 4 år, fordi jeg selv begyndte at døje med uren hud. Jeg var stresset, trist og træt uden helt at vide hvorfor. Efter et stress forløb med suveræn coaching fra Birthe Buhl, søgte jeg efter, hvad kroppen havde brug for og hvad stress egentlig betød for kroppen.

img_7702

Jeg startede så i Naturskøn, som jeg stadig har en god kontakt med, men er ikke til dagligt dernede mere. Jeg har simpelthen for travlt med at søge endnu mere viden til jer og MIG. 😉 Her fik jeg en stor dialog med dejlige kunder, hvor vi ofte fik en god tilbagemelding på, hvad virker og ikke virker.

For snart to år siden staretde jeg på udd. til holistisk hudterapeut, som i den grad har givet mig utallige aha-oplevelser. Her har jeg kunne koble meget af mine tidligere erfaring med denne ny viden og skabe suveræne resultater. Dertil har jeg taget forskellige kurser indenfor kost, kosttilskud, akupressur og zoneterapi.

img_6337-2

Alt hvad jeg skriver om er typisk egne erfaringer og erfaringer jeg har gjort sammen med klienter og ikke mindst de tusindvis af kunder jeg har vejledt gennem de sidste snart 9 år. Derfor kan jeg ikke altid give jer kilder på det jeg skriver om eller give dig dokumentation på det. Min passion er at dele min viden med dig og jeg håber du kan mærke, at jeg gør det med hjertet. Jeg er ikke købt til at sige og skrive om det jeg gør. Jeg bestemmer 100 % selv hvem jeg vælger at samarbejde med.

img_6331-2

Jeg læser en pokkers masse bøger, søger ny viden fra udlandet, kigger på studier, tester behandlingsformer, søger efter nye spændende kurser og forsøger hele tiden at blive endnu bedre.

Jeg er så glad for at du læser med og jeg håber du får lidt ud af mit skriv. Jeg ønsker i hvert fald kun, at du får noget du kan bruge.

Kærligst Tina

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Menstruations ubehag - min egen erfaring