Slut med genstridigt fedt på baller, hofter og lår!

Jeg er flyttet!

IMG_6183 3

Ja som i kan se er bloggen blevet en smule anderledes og det er simpelthen fordi jeg er kommet ind til Blogly! Jeg er så glad, fordi det lige er det jeg så gerne vil. For mig handler denne blog om ærlighed, troværdighed og hvad jeg ved der fungerer, fordi jeg har prøvet og gennemtestet diverse produkter/behandlinger/råd jeg skriver om. Ved at være hos Blogly giver det mig den frihed jeg rigtig gerne vil have og jeg har allerede en masse spændende projekter i ærmet, som jeg glæder mig til at fortælle jer om.

Jeg er SÅÅ glad (og stolt!) og jeg håber i kan finde jer godt tilrette her på min nye blog. Der sker ingenting for jer som læsere udover, at jeg kommer med en masse nye og spændende indlæg. Husk at i altid må skrive til mig, hvis i har et emne i gerne vil have jeg skal tage op.

Ha’ en dejlig weekend. Jeg går i gang med at fejre at bloggen er flyttet NU! 🙂

Kærligst Tina

ny_TinaLykkegaard_Header_1000x400px

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slut med genstridigt fedt på baller, hofter og lår!