Har du "ridebukselår"?

Slut med genstridigt fedt på baller, hofter og lår!

img_8003

(Indlægget indeholder sponsoreret indhold)

Kære Kvinder.. Nu er det nu.. altså det er nu, vi skal lide for skønheden! Foråret er forhåbentligt lige om hjørnet og sommeren er forude og det betyder bare ben. Det er jo skønt, men måske vi er flere der godt lige kunne tænke os, at få bugt med appelsinhuden og gerne til fordel for en strammere hud.

Da jeg for tre år siden startede i Naturskøn blev jeg, som noget af det første præsenteret for bindevævsmassage og i samme omgang blev der bestilt tid til mig, fordi jeg jo selvfølgelig skulle vide, hvad det var. Jeg glædet mig, fordi pigerne i butikken var vilde med det og det samme blev jeg. Siden hen har jeg fået en masse behandlinger. Det ikke fordi jeg ligger og jubler under selve behandlingen, fordi det kan gøre en smule ondt, men bagefter er du svævende og føler dig fyldt med energi, fordi blodet suser rundt i kroppen.

Teknikken er ret simpel, men enormt effektiv, fordi sugekoppen suger huden op i koppen og under dette “pres” vil der komme mere blodgennemstrømning (mere ilt og næring) samtidig med, at affaldstoffer og genstridigt fedt (som jeg skrev om i går) kan rive sig løs. Det vil starte kroppens naturlige udrensning, så denne bindevævsmassagen er også meget udrensende. Det kan som sagt gøre en smule ondt og det er typisk de steder, hvor der i bindevævet (hele hudens tykkelse) kan sidde ophobede affaldstoffer. Det er alt pinen værd, fordi det virkelig virker. Jeg giver ikke meget for cremer og lotions der får appelsinhud væk- det sker ganske enkelt ikke, jo måske sammen med bindevævsmassage eller andre massageformer.

Du kan med fordel køre en intensiv “kur” med bindevævsmassage, da det bla. virker udrensende samt mindsker problemer, som smerter i muskler, væske i kroppen, appelsinhud, træthed, genstridigt fedt typisk på baller, hofter, lår, mave og overarme eller hvis du ønsker at stramme huden op. Naturskøn anbefaler 6 gange for bedst effekt og har derfor også et klippekort du kan købe, hvor du køber 6 gange, men kun betaler for 5.

Har du ikke mod på en behandling kan du med fordel købe en sugekop og starte selv, men min egen erfaring er, at det er langt mere effektiv med behandling, da du her får det på hele kroppen. Det kan være svært at gøre selv, men også fordi det jo ikke er behageligt, så giver man (læs: JEG) hurtigt op. 😉

Varm anbefaling herfra og husk at drikke RIGELIGT med vand efter hver behandling! Suppler også gerne med brændenælde- og mælkebøtte te, da det støtter din udrensning.

Kærligst Tina

   

2 kommentarer

 • Line

  Hej Tina. Jeg kan se at hvis man gerne vil bestille sine egne sugekopper, så skal man vælge størrelse. Hvad er forskellen på størrelserne og hvad er fordele/ulemper. Jeg kan ikke finde noget info om det på hjemmesiden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lykkegaard

   Hej Line. ja det kunne jeg da også godt lige ha’ skrevet, men det må jeg lige lavet et separat indlæg om. Jeg bruge str. 3 til lår, hofter og balder. Str. 2 har jeg også som er bedre til arme. Str. 4 er efter min mening alt for stor og tager ikke ordentlig fat. Kh Tina

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej Tina. Jeg kan se at man kan købe sugekopperne til hjemmebrug, men man skal vælge størrelse. Hvad betyder de forskellige størrelser og fordele og ulemper? Kan ikke finde noget info om det på hjemmesiden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise Amanda

  Det lyder virkelig spændende! Hvis man skal have et behandlingsforløb, hvor lang tid anbefales der så at gå mellem behandlingerne?
  Og kender du mon til et sted i København? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lykkegaard

   Hej Denise. Du har ret det ER spændende! Det anbefales hver 2. uge i starten og så kan man tage hver 3. uge senere hen. Jeg kender desværre ikke nogle i Kbh. Kh Tina

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du "ridebukselår"?