En fugtgivende vinter-kur

“Hjemmelavet” lermaske

img_7907

(Indlægget indeholder affiliate) 

Jeg synes gerne hudpleje må være nemt, enkelt og billigt ind imellem. Jeg elsker de mange typer hudpleje man kan købe og nyder brugen af dem, men ind i mellem synes jeg også det er sjovt at eksperimentere lidt selv. Derfor faldt jeg over “Balancerende ler” fra urtegården, som du kan finde i helsekosten eller købe det hjem fra nettet.

Så tænkte jeg, at jeg lige ville lave mig en lille hjemme-spa-aften, uden så meget andet end ler og en ansigtsmist. Jeg tog derfor en tsk. ler og blandede med en lille smule af min ansigtsmist og wupti så har du en cremet lermaske. Kom hellere for lidt væske i, end for meget. Ellers bliver masken meget flydende. Du kan også bruge vand, hvis du ikke har en ansigtsmist, men da ler har en smule udtørrende effekt, så synes jeg det er bedst at blande op med din favorit ansigtsmist . Min favorit er fra Karmameju. Du kan se den HER.

Har du en anden ansigtsmist eller naturlig skintonic er jeg sikker på du også kan bruge den! Du kan også med fordel bruge aloe vera juice, som virker super fugtgivende på huden. Aloe vera juice  kan også drikkes og er med til at lindre en fordøjelse i ubalance.

Jeg blander også sommetider 1/2 tsk. uopvarmet honning i, som virker beroligende og stimulerende på huden. Det er også ret effektiv, hvis huden skal renses i dybden, som leret gør, men uden at udtørre huden. Det ret effektivt, hvis du kan se der er hudorme eller bumser på vej.

Jeg tror jeg vil lave meget mere “hjemmelavet” hudpleje, som ikke kræver eller koster det store. 🙂 Synes i det kunne være interessant?

Kærligst Tina

   

8 kommentarer

 • Rikke kirstine

  Jeg synes det er fedt, når det er ting man har i hjemmet, som kan bruges til beauty og pleje ☺️ Mere af den slags vil jeg synes er dejligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Er det meget væsentligt at det netop er uopvarmet honning der bruges i blandingen, eller kan honning fra køkkenskabet også benyttes?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lykkegaard

   Hej Anne-Sofie. Næste gag du køber honning kan du vælge den uopvarmetog og gerne koldslynget, da den indeholder flere gode stoffer end honning som er blevet varmet både til når den skal spises og bruges på huden. Så ja du kan godt bruge den fra køkkenet og næste gang du skal på honning-jagt ved du så hvad du skal gå efter. 😉 Kh Tina

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  Syntes altid du ligger nogle gode emner og ideer op, det er så dejligt du deler det med “os” -tak 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Bliv endelig ved !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Meget gerne flere af sådanne indlæg! Meget brugbart 😊
  Jeg døjer en del uren hud på hagepartiet (26 år) og har kigget lidt på produkterne fra Danish skin Care.. har du en holdning til deres produkter? Så vil jeg gerne høre den nemlig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lykkegaard

   Hej Anna. Jubiii, dejligt hvis du synes det er nemt og enkelt som jeg selv. Jeg kender dem ikke og kan derfor ikke udtale mig om dem. Jeg bruger og anbefaler kun selv naturlige og økologiske produkter det kan du jo som en start spørge om de er hos en forhandler. 🙂 Kh Tina

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En fugtgivende vinter-kur