Hvorfor vælge økologisk frisør?

Kulden er her stadig- pas på kinderne!

img_7832

/Indlægget er sponsoreret/

Det er dælme (er det lidt for jydsk? 😉 ) ikke forår endnu, selvom solens stråler ind imellem titter frem! Jeg synes stadig det kan være biddene koldt og specielt når man er på cykel eller ude at løbe. Jeg er altid pakket ind med handsker og det store tørklæde for at holde på varmen. Har du egentlig tænkt på, at dine fine kinder ikke bare kan komme ind i varmen under et tørklæde eller handsker?  Det er derfor en god ide at beskytte huden lidt ekstra disse kolde måneder, fordi du kan risikere og oplever måske allerede, at huden er tør, sart og irriteret.

img_7858

Weleda har netop lanceret en cold cream, som er den ideelle ansigtcreme til dig der er meget ude i disse måneder. Den indeholder nærende mandelolie, som er en forholdsvis fed olie der fugter den tørre til meget tørre hud. Derudover indeholder den bivoks, som ligger en fin “overfrakke” på huden dog, hvor huden selvfølgelig stadig kan ånde, fordi det hele er 100 % naturligt.

Jeg er ret vil med Weleda, fordi du får rigtig meget for få pengene. Alle deres produkter er nemlig 100 % naturlige og er certificeret økologisk. Rigtig mange fede vintercremer indeholder mineralske olier, som jeg ikke er fortaler for. Mineralske olier kan tilstoppe porerene i huden og er ikke rene ingredienser, som jeg synes man bør bruge. Huden er dit største organ og suger det til sig som den får. Er der kemi i dine produkter er der altså stor sandsynlighed for, at det vil trække ind i din krop.

Weleda’s cold cream er en fed creme, med en mild duft (som selvfølgelig også er naturlig), men den fede konsistens fedter alligevel ikke på huden, som nogle cremer gør. Du kan også med fordel bruge cremen på andre tørre og udsatte steder som hænder og albuer, HVIS du da vil lade den gode ansigtscreme gå til “spilde” her 😉

Kærligst Tina

   

2 kommentarer

 • Patricia

  Hej Tina. Jeg har lige et spørgsmål som omhandler dermaroller, men i den grad også tør hud. Jeg ruller med Swiss 0,2 1-2 gange om ugen og bruger efterfølgende den serum der fulgte med og BP superbooster. I efteråret synes jeg at det fungerede fint for mig, men nu har jeg simpelthen så tør hud at jeg nærmest kan pille det af i flager især på næsen og i panden. Jeg ved ikke hvad der forårsager det, men mit spørgsmål er om jeg skal blive ved med at rulle eller om det bare vil gøre det værre? Mvh Patricia.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lykkegaard

   Hej Patricia. Jeg anbefaler ikke swiss og deres produkter, så jeg kan ikke rigtig komme med noget bud på det. Du har i hvert fald tydelige tegn på at huden er tør og har brug for fugt. Prøv evt. denne periodisk og se om det kan hjælpe dig. Du kommer ikke tørheden til livs ved at rulle videre, så vil jeg hellere anbefale dig at holde pause. Prøv evt. Dermarollers fugt maske som er ret fantastisk. Kh Tina

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor vælge økologisk frisør?