Nem sødekartoffelmos

Drik dig til en flottere hud med disse tips!

img_7573-2

Vidste du at urter er super potente og kan hjælpe til, at du kommer af med evt. hudproblemer eller andre små skavanker? Tænk at du kan drikke dig til en flottere og smukkere hud bare med hjælp fra urtete. Et tip der er nemt og billigt at gøre i den travle hver dag.

Nogle af mine favoritter er:

Brændenælde en god basis te, som er med til at virke (h)udrensende. Brændenælde bruges derfor ofte til hudproblemer som bumser, tilstoppede porer, fedtet hud, appelsinhud, væskeophobninger og slap hud, fordi brændenælde hjælper kroppen med at udskille affaldsstoffer.

img_7650

Rooibos er en rigtig anti-age urt. Derfor skal du have rooibos i din te, hvis du ønsker at forebygge linjer og rynker. Rooibos te er også med til at dæmpe irritation i huden, fordi den virker anti-inflammatorisk. Rooibos er også god til dig der har rosacea symptomer, fordi den mindsker rødmen og irritation i huden pga. urtens høje indhold af antioxidanter.

img_7656

Hibiscus giver ikke blot din urtete en smuk rød farve, men har også gode egenskaber til hudproblematikker. Specielt hvis du ønsker at holde huden ung og smuk, kan du med fordel drikke hibiscus te.

img_7646

Vil du lære endnu mere om de fantastiske urter eller vide, hvordan en god teblanding laves, så har jeg lavet en guide til dig.

Jeg har selvfølgelig samlet alle mine skønhedsdrikke i en e-bog som både indeholder urtete, juice- og smoothies opskrifter, som du kan få fingrene i.

I e-bogen får du over 45 sider, hvor du lærer omkring, hvad de forskellige urter gør, hvilke juice du kan lave og hvorfor de er gode. Du får også opskrifter på smoothies og hvilke SUPERFOODS der er mine favoritter og selvfølgelig hvorfor du bør bruge dem.

Du vil blive ekspert i skønhedsdrikke!

Du kan læse meget mere HER!

 

tinalykkegaard_forside-5

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem sødekartoffelmos