Nemme müsliboller

Du skal kunne optage dine kosttilskud

img_7623

/Indlægget indeholder affiliate links/

Jeg får mange spørgsmål omkring kosttillskud og specielt om det overhovedet virker? Kosttillskud kan være en jungle for jer forbrugere, fordi man hele tiden hører, at det ikke er nødvendigt og jo så er det nødvendigt, så virker det og så virker ikke.

Min rejse i denne branche har lært mig noget ganske simpelt og det er, at det skal kunne optages. Det nytter simpelthen ikke at tage kosttilskud som din krop ikke kan bruge. Her hænger kvalitet og pris sammen, fordi der er mere studie eller forskning bag, men også hvordan det produceres, håndteres og dokumenteres. Jeg faldt lige over en film som fortæller det ganske godt. Se den HER. Hvis du ikke ved hvad magnesium gør for din krop, kan du læse mit tidligere indlæg HER.

Prøv også at se denne film om Q10 jeg fornylig skrev om i forhold til, hvis du tager p-piller. Du kan se den HER.

Indlægget om P-piller og Q10 kan du se HER.

Jeg er personligt rigtig glad for kosttilskud, fordi jeg kan mærke hvad det gør for mig. Derudover bliver jeg så glad når førende sundhedseksperter (udd. læger) har det på samme måde. For nyligt hørte jeg et interview med Carsten Vagn Hansen som er udannet læge, men som gennem sin karriere valgte at se på menneskets årsag til et problem/sygdom i stedet for at symptombehandle med medicin, som typisk giver bivirkninger. Det samme gør Claus Hancke som også er udd. læge, men i dag vælger at ordinere sund kost og kosttilskud af højeste kvalitet. Du kan jo google lidt på de to herre, hvis du vil lære og vide mere om dem. 🙂

Carsten Vagn Hansen sagde faktisk at hver 3. dødsårsag er bivirkningerne af medicin.. Er det ikke skræmmende? Han fortalte også at meget af vores økonomi hænger på medicinalindustrien, så det er jo ikke særlig godt for økonomien, hvis vi pludselig ikke behøver helt så meget medicin, hvis vi i stedet kan forebygge vores sundhed med sund kost og et supplement fra evt. kosttilskud.

Medicin er vigtigt og NØDVENDIGT, men mon vi misbruger det for meget..

Blot en lille søndags tanke fra mig til dig.

Kærligst Tina

   

2 kommentarer

 • Catrine

  Hej Tina! Først og fremmest tusinde tak for en spændene blog!
  Jeg fulgt med dig fra start nu, og er blevet inspireret til at prøve diverse kosttilskud, men jeg er i tvivl om hvorvidt jeg må blande dem og om virkningen forsvinder?
  Jeg har spist p-piller mange år og fortsætter nok lidt endnu, derfor ville jeg begynde på de Q10 du har nævnt, udover det tror jeg at jeg kunne få gavn af magnesium, men også selen + zink – jeg tager i forvejen mælkesyre bakterierne i breve fra pure Pharma og lejlighedsvis Mega B-stress fra solaray.
  Mit spørgsmål er så om jeg kan tage allesammen på samme tid uden at der sker noget ved dette? Eller er det for mange tilskud at have gang i?

  Mvh
  Catrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lykkegaard

   Hej Catrine. Tak for din søde kommentar. Udfra det du skriver her er det en god kombination du overvejer at tage. Der er ikke nogle, som jeg ser det, der gør noget negativt for den anden. Magnesium tages om aftenen og de andre kan tages som det passer dig i forbindelse med mad. Kh Tina

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme müsliboller