Nem velsmagende glutenfri pizza

Det skal være slut med at spilde penge!

IMG_5934 2

Bruger du ofte penge på noget du måske egentlig ikke har behov for? Jeg læste forleden af kvinder bruger 76.000 kr. hudpleje og hele 156.000 kr. på makeup gennem hele vores liv. Det er virkelig mange penge, men hvorfor ikke mindske beløbet, fordi du bruger det på noget som virker for dig.. Hvor tit har du ikke købt en creme, som du troede kunne hjælpe dig af med bumser eller en øjencreme som visker dine rynker væk. Den barske sandhed er, at der ikke findes et quicfix. Men den fantastiske sandhed er at der findes beauty-rutiner der kan hjælpe dig.

For kun kr. 250,- pr. uge vil jeg guide dig, holde dig i hånden, motiverer dig og give dig synlige resultater på kun 12 uger. Hvad bruger du alligevel ikke kr. 25o,- på? Måske en bluse du ikke har brug for, et nyt par sko, selvom du har tre andre par eller det sidste nye hudpleje, som måske heller ikke denne gang kan hjælpe dig.

Du kan købe en masse makeup for at skjule og dække dine hudproblemer, men huden prøver at fortælle dig noget. Den sender signaler til dig, som jeg gerne vil guide dig med at tyde. Eksempelvis er mørke rander under øjnene et tegn på, at kroppen har brug for væske og genstridige bumser på kinderne er et tegn på, at du har mange bekymringer og måske en da er stresset. Din krop er intelligent, den vil blive ved med at sende dig signaler, indtil du stopper op og lytter efter dem. Fordøjelsesproblemer kan eks. komme af tankemylder, stress, bekymringer og generelt en krop der er presset. En presset svækket fordøjelse kan også give hudproblemer, så det kan være et puslespil at finde ud af hvorfor du har hudproblemer, men jeg hjælper dig gerne.

Læs med hvad andre siger om mig og mine metoder:

“Tina Lykkegaard er fantastisk! Hun har reddet min hud for lægens klør og diverse receptpligtige cremer. Pillerne blev smidt ud og da naturlige olier og kosttilskud blev inviteret ind gik min hud på rekord tid fra at ligne byldepest til kun at have få lejlighedsvise bumser.”

“Jeg kan kun sige at jeg har det fantastisk. Jeg har fået den flotteste hud jeg har haft i mange år og jeg er virkelig glad. Jeg har ikke urenheder på hagen mere. Ja udover pænere hud, så har jeg tabt mig tre kg. uden at være på kur. Jeg spiser jo en del nødder og mørk chokolade når der skal hygges- så en meget positv oplevelse herfra!”

“Tusinde TAK Tina. Uden dig var jeg aldrig blevet så opmærksom på hvad jeg selv kunne ændre og gøre for min hud. Du har åbnet mine øjne, hvilket jeg er dig meget taknemmelig for!

img_7002-3

Vil du gøre noget godt for dig selv, som giver dig resultater? Så er det nu du skal tilmelde dig mit 12 ugers online forløb. Læs meget mere HER.

Du kan også tilmelde dig mit nyhedsbrev og få det første modul GRATIS. Så ved du, hvordan modulet er bygget op og om det er noget for dig. Det kan du gøre HER.

Skønhed starter indefra.

Kærligst Tina

   

4 kommentarer

 • Tina

  Hej Tina,
  Må jeg spørge hvad du synes om iS Clinical produkterne?
  Diverse hudplejeprodukter er en umulig labyrint at finde rundt i 🙂
  Bh Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lykkegaard

   Kære Tina. ja det kan være rigtig svært. Jeg kender dem ikke, så jeg kan faktisk ikke udtale mig om dem. Jeg går meget op i at det er naturligt hudpleje og gerne med økologiske ingredienser. Kh Tina

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

   Hov, havde ikke set dit svar☺
   Okay… jeg overvejer nemlig at skifte. Men det er som du skriver en jungle, og uanset hvilken klinik man går til, så bruger man noget HELT forkert hvis ikke man bruger det de sælger, og skal faktisk helst skifte alt ud med det samme.
   Min hud er meget dehydreret/tør, hvor den før jeg skar mælk/laktose væk var meget fedtet/talg.
   Kender du naturlige/økologiske produkter der evt ville egne sig til mig?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lykkegaard

   Ja det forstår jeg godt.Det er ogsålidt ærgerligt det skal være sådan, men måske du kunne få lidt prøver på det inden du kaster dig ud i det? Jeg er rigtig glad for Karmameju, hvor du evt. skal gå efter 02 eller 03 (er mere let i konsistens) hvor 02 booster huden med fugt. En anden ting der er værd at overveje er en facebalm fra http://www.honestbeautytalks.org. Min hud har aldrig være mere velfugtet efter jeg er begyndt at bruge deres facebalm. Det er meget bestemte olier de bruger som kan trænge ned i huden, uden at fedte! 🙂 Kh Tina

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem velsmagende glutenfri pizza