Mineral pudder der kan bruges selv af tør og sart hud!

Disse produkter redder dine tørre læber!

(REN Lip balm)

(REN lip balm)

Det går ret hurtigt nu med kulden og jeg synes hurtigt man kan mærke, at læberne bliver tørre. Derfor ville jeg gerne nævne fire af mine favoritter til læberne. Jeg forsøgte ellers kun at skrive tre på, men det kunne jeg simpelthen ikke. 🙂 Når jeg shopper læbepleje er det vigtigt for mig at de er rene, naturlige og allerhest økologiske. Derudover må de ikke “smage” eller dufte af for meget, da jeg ikke bryder mig om det. De må IKKE indeholde mineralske olier efter min mening, da læberne vænner sig til dem og så kan du smøre nok så meget uden at det hjælper noget som helt. Vegetabilske olier derimod som er helt naturlige, plejer og nærer de tørre læber. Du vil endda opleve, at du ikke skal smøre lige så meget som “almindelige” læbeprodukter, da læberne ikke har samme behov.

Den første jeg vil nævne er REN lip balm som giver et fint gloss-look. Altså den skinner en smule på læberne, men det synes jeg er ret fint. Den indeholder en masse E-vitamin som er super reparerende på læberne, derfor er den også rigtig god til dig, hvor læberne er så tørre, at de kan sprække. Den er også super til at beskytte læberne mod kulde og frost. Du kan med fordel ligge den over en læbestift, så læberne ikke ser eller bliver tørre af den grund.

Hvis du mere er til en helt almindelig læbepomade er Anne Marie Börlinds for lips  rigtig god. Det er en blød læbepomade, som smører læberne med masse af fugt og beskyttelse. Den indeholder Sheasmør, som ligger en plejende hinde på læberne. Den har en MEGET svag vanilje duft. En god basic læbepomade.

Dette er nok min “ældste” favorit. Nuxe Reve de Miel er ikke mindre end fantastisk. Den er meget neutral på læberne af udseende og kan derfor sagtens bruges på både kvinder, mænd og børn. Den indeholder honning som har en meget beroligende og nærende effekt på læberne. Den er en lille smule sødlig i smagen. Den er også god til børn som har de meget røde sarte læber med udslæt rundt om munden. Bare smør løs. 🙂

Karmameju calm balm er den sidste multi balm jeg vil nævne. Jeg har også nævnt den før og det er der en grund til. Balmen har en blød hvidlig konsistens, som smelter når den kommer i kontakt med læberne. Den indeholder både morgenfrue og lavendel, som har en enormt beroligende effekt. Denne kan ikke bare bruges til læberne, men til alt der er tørt og irriteret. Den har en dejlig duft af lavendel, morgenfrue og kamille.

Pas godt på dine læber, for huden er så tynd og fin. Hvilket læbeprodukt er din favorit?

Hvis du har tendens til at læberne sprækker, specielt i siderne eller er ekstremt tørre, så sæt ind med gode B-vitaminer sammen med en god nærende hampefrø olie indefra. Det kan også være en stor redning.

Kærligst Tina

/Indlægget indeholder affiliate links/

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mineral pudder der kan bruges selv af tør og sart hud!