Du må GERNE få gluten!

Mineral pudder der kan bruges selv af tør og sart hud!

img_6382

Jeg har den seneste tid afprøvet denne mineral pudder fra beMineral og jeg var som altid en smule skeptisk, fordi jeg føler min hud bliver tør sidst på dagen. Ellers lægger nogle makeup produkter sig i de fine linjer/rynker, hvilket heller ikke er pænt. Jeg har også brug for at makeuppen holder hele dagen og mit store krav er selvfølgelig at det er naturligt!

Derfor er jeg ret overrasket over hvor lækker denne mineral pudder er fra beMineral er, som ikke forhandles særlig mange steder endnu. Den er enormt blød at lægge på huden og smelter faktisk ind i huden. Lige når du lægger den på ser den ret pudret ud, men efter 10 min er den smeltet ind i huden. Børsten som fås til er også helt klart med til, at give det gode resultat. Når man bruger mineralpudder er det nemlig vigtigt, at mineralerne varmes op, da de på den måde smelter og ligger sig mere ind i huden.

I mange mineral produkter er der også tilført talkum, da det er billigt, men det virker enoemt udtørrende på huden. Det kan også stoppe huden til, hvilket jo heller ikke er hensigtsmæssigt. Derudover er disse produkter uden stearinsyre og bismuth oxichloride som kan irritere huden, men også stoppe hudens porer til.

img_6385

I samme mærke fås også en concealer mousse som kan bruges til at dække lidt ekstra UNDER mineral pudderen eller i hele ansigtet som primer. En primer vil holde på din makeup, så den holder hele dagen. Denne concealer mousse er fyldt med E-vitamin er er enormt nærende og reparerende for huden. Derfor er beMineral også ret fantastisk at bruge dagen efter du har brugt din Dermaroller, da produkterne er med til at hele huden. Jeg bruger concealer moussen næsten hver gang, da den også giver en god fugt.

Da der ikke er andet end mineraler i denne serien kan den bruges og tåles af den mest sensitive hud. Samtidig med at den plejer huden når du har den på. Jeg bruger selv farven “Bright” som er meget neutral i farven. Hverken for rød eller for gul. Den har en anelse gyldent skær, da skandinavisk hud ofte er en smule rød. Så udligner den gyldne farve det røde. img_6383

Husk også at du IKKE skal sammenligne mineralepudder med mineralske olier, da det er noget helt andet, som jeg ikke er tilhænger af. Mineralske olie har intet med mineraler af gøre. Blot til info 🙂

Det forhandles hos:
Naturskøn i Aarhus
Stines hudpleje og velvære i Herning
Spaabæk Clinik i Fredericia
Clinique belnatur i Hellerup
Klinik Elina Nicole i Kbh K

Sig til hvis i mangler info på forhandlerne, så burde jeg kunne finde svar. 🙂

Kærligst Tina

   

18 kommentarer

 • Anne

  Hej Tina.

  Jeg står og snart skal investere i ny mineralpudder, og overvejer om denne er et bedre valg for min hud. Jeg har urenheder og gamle ar efter akne. Jeg bruger dermaroller engang imellem, og vil gerne pleje huden ordentlig i den forbindelse.
  Jeg kan se den endnu ikke er kommet til forhandling på naturskøns hjemmeside, kan det passe? Hvor mange farvetoner er der i serien? Jeg synes det er lidt svært, når man går sommeren i møde og får en lidt mørkere kulør end i vintermånederne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lykkegaard

   Hej Anne. Jeg synes Bemineral er fantastisk. Den er så god, fordi den dækker godt, tørre ikke huden ud og holder hele dagen. Naturskøn forhandler den og den skulle gerne ligge på deres webshop. https://www.naturskon.dk/makeup.html?brands=788 Jeg bruger selv farven bright, som er liige lys nok her over sommeren, hvor jeg blander den med medium 1. Det er ret fint. Der er 8 farver, men jeg mener ikke Naturskøn har den mørkeste. Concealeren er super god. Den dækker faktisk rigtig godt og du kan duppe mere på, hvis den skal dække endnu mere. Kh Tina

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej Tina!
  Tak for godt tip! Ved du hvad priserne cirka ligger på for de to produkter? 🙂
  Herudover vil jeg høre dig, om du kender noget til MACs mineralpudder?
  Det er den pudder jeg bruger lige nu (og har gjort længe) – desværre er ingredienslisten med tiden blevet visket væk, men jeg er nysgerrig efter om det er den, jeg skal investere i næste gang eller om der mon er noget ‘skidt’ i den?
  Mvh. Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lykkegaard

   Hej Marie. Priserne er 365 kr. for pudderen og 299 kr. for concealeren som nu er blevet deres flydende foundation. Du skal bruge meget lidt af hvert, så det holder i en evighed! 😉 Jeg har ikke fundet nogen så rene produkter som disse. Mange andre indeholder ikke rene mineraler, hvilket er ærgerligt. På Bemineral er der eks. kun tre ingredienser i. Det finder du ikke i særlig mange 😉
   Kh Tina

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline Andersen

  Hej Tina

  Jeg har lige købt disse produkter. Dog i farven fair, fordi jeg tænkte den var mest lys. Men nu har jeg fået den. Og synes når man bare kigger på den at den ser meget mørkt ud. Er simpelthen så bleg nemlig og har meget lys hud. Så den skulle gerne passe. Er der nogen der er mere lys end fair?

  Mvh Nikoline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Tina.

  Ved du om der er nogen steder de er begyndt og forhandle det på Fyn?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lykkegaard

   Hej Maria. Ja det forhandles hos Klinik Anja Winther i Svendborg. 🙂 Kh Tina

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Hej Tina.

  Jeg skal til at købe ny pudder. Jeg har brugt mineral pudder fra mærket benecos de sidste ca 3 år.
  Den lægger sig rigtig fint, og så er prisen helt perfekt til en studerende som mig, bare 89,-.
  Men jeg har for nyligt investeret i en Dermaroller, så vil gerne have noget godt til min hud.
  Så, kender du benecos? Og ved du om der er nogle dårlige, skjulte ting i make-up derfra?
  Den er økologisk, men ved godt, at der ikke altid skal så meget til for at kunne kalde sig det.

  Tak for en fantastisk og inspirerende blog!
  Kh Sidsel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lykkegaard

   Hej Sidsel. Jeg har vidst misset din kommentar. Beklager! Jeg kender desværre ikke benecos, men du kan jo tjekke ingredienslisten og sammenligne med BeMineral som kun indeholder: Mica, titanium dioxid, iron oxid. Jeg synes dog at Bemineral holder i en evighed! Jeg har i hvert fald haft min sidste pudder i over 5 mdr. og jeg bruger det hver eneste dag stort set. Så synes jeg faktisk ikke det er dyrt, når man tænker på hvor længe den holder. 🙂 Kh Tina

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiri

  Hej Tina

  Ved du hvor concealer moussen forhandles på Frederiksberg/København? Var inde i Klinik Elina Nicole, men de havde den ikke. På forhånd tak for hjælpen.

  Vh
  Kiri

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lykkegaard

   Hej Kiri. Den fås bla. hos Greenskin i Kbh området. Kh Tina

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej Tina!
  Tusind tak for tippet 😉 Har du andre gode råd til make up, hvis man døjer med en del urenhedder især omkring hagen.. Noget der måske ikke ikke lukker og stopper huden til?
  Kh Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lykkegaard

   Hej Caroline. De to podukter jeg nævner er faktisk nok til at dække, da man kan bygge mineralerne op. Ved at bruge cirkel bevægelser med børsten, smelter mineralerne og så kan du komme mere og mere på indtil du synes den dækker nok. Kh Tina

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Tusind tak Tina! 🙂
   Må jeg spørger ind til din holdning omkring produkter fra dermalogica, hvis du da har stiftet bekendskab til disse produkter?:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Ved du om den kan fåes i Aalborg området?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lykkegaard

   Hej Katrine. Nej desværre ikke. Det er stadig meget nyt, så det forhandles ikke så mange steder. Kh Tina

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Renée Brunbjerg

  Hej Tina 😊
  Tak for tippen. Lige hvad jeg har brug for.
  Kan det godt passe de ikke er kommet på naturakøns hjemmeside endnu?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lykkegaard

   Hej Renée. Ja de kommer inden længe på naturskøns side. 🙂 Kh Tina

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du må GERNE få gluten!