Mascara der giver super længde og flot volume!

Naturlig mascara
Naturlig mascara

Det er ikke så tit jeg har makeup på bloggen, men jeg kan egentlig rigtig gode lide det, men det bare ikke min stærkeste side. Alligevel vil jeg gerne vise jer min favorit mascara, for er der noget jeg er vild med er det mascara! Selvfølgelig er den naturlig, for det er alle produkter her på bloggen.

En mascara skal for mig være nem at lægge. Den må ikke klumpe, men alligevel vil jeg gerne have en del på, så det syner af noget. Jeg har alle dage været rigtig vild med store børstehoveder på mascaraen, fordi det netop giver meget fylde. Det kan dog være en smule svært at styre.

Jeg skulle alligevel prøve Naturskøn’s mest solgte mascara, for nogle år tilbage og den er stadig min favorit. Det fedeste er, at den ikke koster det store i forhold til så mange andre.

Naturlig mascara
Naturlig mascara

Her ser i så favoritten over dem alle. UNE 3in1 som er en naturligt fransk makeup mærke. Billedet nedenfor ser i at dette børstehovede er lidt som en “kam”. Den redder alle små vippehår igennem uden at klumpe sammen. Du kan både komme meget lidt på for et naturligt look, men du kan også komme flere lag på for at give fylde. Det er ret smart..

Naturlig mascara
Naturlig mascara

Jeg vælger altid den der hedder ultra black, fordi jeg godt kan lide det intense mørke sorte look, men den fås både som almindelig sort eller i den flotteste mørke brune farve, som ser mere naturlig og dæmpet ud. Den er faktisk ret fin.

Så står du og skal købe mascara, så ved du nu hvad min favorit det er. Jeg glæder mig dog helt vildt til at prøve Miild’s mascara, for de har tippet mig om, at de får to. En med et børstehovede som ovenfor i gummi, men også det store børstehovede med nylon. Wauw! Det kunne blive makkerpar. :)

Mon i gerne vil have naturlige makeup tips her på bloggen? :)

God weekend.

Kærligst Tina

8 Kommentarer

 • Svar Iselin

  Hej Tina,
  Ved du hvor jeg kan købe mascaraen i København – udenom på nettet?:)

  • Svar Tina Lykkegaard

   Hej Iselin. Desværre fås den ikke så mange steder og jeg kender desværre ikke en fysisk butik. Kh Tina

 • Svar Tina Israelsen

  Jahhh!! Gerne flere naturlige make-up tips👏🏼

  • Svar Tina Lykkegaard

   Det skal du få 😉

 • Svar Anne

  Hej Tina
  Det er super fedt med nogle make up tips – meget gerne mere af det! :)
  God dag.

  • Svar Tina Lykkegaard

   Det skal i få Anne :) God søndag!

 • Svar Louise

  Tak for tip – flere af dem, ja tak :)

  • Svar Tina Lykkegaard

   Jubii, det skal i få! :)

Efterlad din kommentar

Vi bruger cookies!

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser.

Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies.

Læs mere om cookies her.

Accepter Forlad sitet