Svampede lækre chokolade muffins

Sådan giver du ansigtet en dybderens!

(Hjemmelavet ansigtsscrub)

(Hjemmelavet ansigtsscrub)

Kender du det, at du har et vigtigt arrangement forude og så begynder huden at ændre dig. Du får måske en bums midt i panden eller hudens glød er bare pist væk. Så er det jo godt at vi faktisk kan gøre rigtig meget derhjemme, som lige kan booste huden inden den store begivenhed.

Du skal helt sikkert satse på at få huden skrubbet huden med en mild peeling. Du kan faktisk sagtens lave din egen skrub til ansigtet, men det vigtigt at kornene der blive brugt er meget fine. Du kan kværne 1 spsk. epsomsalt (som er meget rensende på huden) eller rørsukker. Derefter skal du tilsætte en smule kokosolie, mandelolie eller jojobaolie (som minder mest om hudens eget fedtlag og derfor ikke tilstopper huden) og skrubbe ansigtet forsigtigt. Du kan med fordel også komme lidt citronsaft i, da det vil lysne huden og give glød. Denne kan sagtens bruges til kroppen også.

Hvis du slet ikke er typen der har lyst til at kaste dig ud i projekt lav-din-egen-skrub, så kan denne maske fra Jurlique virkelig anbefales. Den har meget fine korn og så ligger den i en meget plejende base, som vil sige at huden får en masse fugt samtidig med at huden bliver skrubbet.

Hvis du derimod har fået en træls bums, som bare skal væk på ingen tid, så er det ret effektivt at lave et lille damp bad til ansigtet.  Tag en skål og hæld kogende vand i. Derefter tilsætter du 5 dråber æterisk lavendel olie. Lavendel har et antibakteriel effekt, den har også en beroligende effekt, så gør dette om aftenen. Tag ansigtet forsigtigt over skålen og mærk dampen i ansigtet. Du kan tage et håndklæde henover hovedet og derefter ansigtet ind over dampen, så bliver mere dampen mere intens. Pas på du ikke brænder dig!

Derefter er huden åben og klar til en rigtig dybderens. Her skal du bruge en lermaske, som kan trække skidt og snavs op fra hudens porer. Jeg er rigtig glad for Jurlique intense recovery som er en lermaske, men den indeholder også gurkemeje som dæmper irritation og rødmen i huden. Du kan også vælge at bruge en ren ler sammen med vand. Det kan godt være en smule udtørrende, så husk at supplere med en god olie efterfølgende.

img_6168

Til sidst kan du tørre ansigtet og komme din serum/olie på. Kom lidt ansigtetcreme på og lad huden få ro. Som det sidste kan du duppe æterisk lavendel olie på bumsen og KUN på bumsen. Det er super effektivt. Gør dette med et vatpind. Det er ret vigtigt at sige igen, at du kun må gøre det på bumsen IKKE i hele ansigtet.

Og så er du klar!

Kærligst Tina

//Indlægget indeholder affiliatelinks, samt sponsoreret indhold//

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svampede lækre chokolade muffins