Et tilbud du ikke skal gå glip af!

Mascara der giver super længde og flot volume!

Naturlig mascara

Naturlig mascara

Det er ikke så tit jeg har makeup på bloggen, men jeg kan egentlig rigtig gode lide det, men det bare ikke min stærkeste side. Alligevel vil jeg gerne vise jer min favorit mascara, for er der noget jeg er vild med er det mascara! Selvfølgelig er den naturlig, for det er alle produkter her på bloggen.

En mascara skal for mig være nem at lægge. Den må ikke klumpe, men alligevel vil jeg gerne have en del på, så det syner af noget. Jeg har alle dage været rigtig vild med store børstehoveder på mascaraen, fordi det netop giver meget fylde. Det kan dog være en smule svært at styre.

Jeg skulle alligevel prøve Naturskøn’s mest solgte mascara, for nogle år tilbage og den er stadig min favorit. Det fedeste er, at den ikke koster det store i forhold til så mange andre.

Naturlig mascara

Naturlig mascara

Her ser i så favoritten over dem alle. UNE 3in1 som er en naturligt fransk makeup mærke. Billedet nedenfor ser i at dette børstehovede er lidt som en “kam”. Den redder alle små vippehår igennem uden at klumpe sammen. Du kan både komme meget lidt på for et naturligt look, men du kan også komme flere lag på for at give fylde. Det er ret smart..

Naturlig mascara

Naturlig mascara

Jeg vælger altid den der hedder ultra black, fordi jeg godt kan lide det intense mørke sorte look, men den fås både som almindelig sort eller i den flotteste mørke brune farve, som ser mere naturlig og dæmpet ud. Den er faktisk ret fin.

Så står du og skal købe mascara, så ved du nu hvad min favorit det er. Jeg glæder mig dog helt vildt til at prøve Miild’s mascara, for de har tippet mig om, at de får to. En med et børstehovede som ovenfor i gummi, men også det store børstehovede med nylon. Wauw! Det kunne blive makkerpar. 🙂

Mon i gerne vil have naturlige makeup tips her på bloggen? 🙂

God weekend.

Kærligst Tina

   

8 kommentarer

 • Lene Lehrmann

  Ja, tak, gerne mere make-up-tips. Jeg har set, At Kvickly er begyndt at forhandle et økologisk make-upmærke, Benecos. Mon ikke det også er et godt valg?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lykkegaard

   Hej Lene, jo jeg har faktisk godt studeret det og sikke en god pris. Som jeg har set det, er det bestemt en fint og godt mærke. Kh Tina

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iselin

  Hej Tina,
  Ved du hvor jeg kan købe mascaraen i København – udenom på nettet?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lykkegaard

   Hej Iselin. Desværre fås den ikke så mange steder og jeg kender desværre ikke en fysisk butik. Kh Tina

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Israelsen

  Jahhh!! Gerne flere naturlige make-up tips👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Tina
  Det er super fedt med nogle make up tips – meget gerne mere af det! 🙂
  God dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Tak for tip – flere af dem, ja tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et tilbud du ikke skal gå glip af!