Måske verdens bedste fugtmaske!

Bruger du den virkelig stadig?

Ja det kan du tro at jeg gør. Hver gang jeg bruger den bliver jeg så overrasket over, hvad jeg vågner op til dagen efter. Huden i ansigtet har den flotteste glød, små urenheder der begyndte at titte frem aftenen forinden er væk. Det faktisk lidt utroligt, hvordan huden kan ændre sig, blot efter en nats søvn. Ved du hvad jeg snakker om?
Det er jo den populære Dermaroller, men det er også utrolig vigitg for mig at sige, at hvis du ønsker at prøve den, skal du hellere bruge penge på den originale end en kopi. Forleden hørte jeg gennem en kollega, at hun havde haft en kunde, som havde fået betændelse i huden, fordi hun havde brugt en kopi som ikke er steriliseret. Jeg forstår ikke, at det overhovedet må sælges! Kunden var ild rød i ansigtet og hamrende irriteret, hvor hun blev nødt til at tage til lægen, for at få slået denne infektion ned. Derfor synes jeg det er vigtigt at slå fast, at det er nåle du ruller huden med og derfor SKAL det være sterilt. Nogle nåle er alt for lange, tykke, skæve osv. Nålene bør efter min mening ikke være længere end 0.20 mm.
Med denne type beauty-redskab får du virkelig et fantastisk resultat. Nogle mere end andre, men som så meget andet er det vigtigt at bruge Dermarolleren som beskerevet. Helt optimalt så skal den bruges 1-3 gange i ugen sammen med tilhørende produkter. Jeg bruger den selv oftest 1-2 gange i ugen og gerne en af gangene sammen med den fantatiske fugtmaske. Den virker meget beroligende, som huden har behov for efter du har rullet. Masken bør du næsten prøve og specielt, hvis du skal rulle for første gang.
Jeg snakkede faktisk med en sød kvinde der overvejede at købe den, men hvor hun synes det var mange penge. Det kunne jeg kun give hende ret i, men jeg kan med stor ro i hjertet sige at den virker! Hvis du overvejer at købe, men bange for det ikke virker, så kan jeg kun sige, at det gør det, hvis du bruger den som du skal. Den holder også hele 9-12 mdr. I kan da også lige se denne film, jeg lagde ansigt til, så får i lidt en ide om hvordan man gør, hvad du skal bruge og andre generelle råd. Her kommer linket du kan bruge: https://www.facebook.com/DermarollerDanmark/videos
(I skal vælge instruktions videoen)
Skriv endelig hvis i har spørgsmål. Så svarer jeg gerne. God søndag!
Kærligst Tina IMG_4173
   

6 kommentarer

 • Katrine

  Hej Tina,
  Behøver du mere fugt til ansigtet efter brug af Lipopetiden? Je kan se at I forhandler en Dermaroller Moisturizer også? Kh. Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lykkegaard

   Hej Kathrine. Ja jeg bruger næsten altid maske og til sidst moisturizer som skal bruges næsten lige meget hvad. Lipopeptiden trænger langt ned i huden og beskytter, så derfor får huden ikke nok fugt ved brug af alene. Kh Tina

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Kirkegaard

  Kære Tina,

  Først og fremmest tak for en god blog samt instagramprofil.

  Jeg har besluttet at bestille dermaroller kittet fra naturskøns hjemmeside – men jeg undrer:

  Den cleanser + lipoPeptide serum som følger med, hvor mange ml får man med i kittet? Holder de to ovennævnte produkter lige så længe som selve dermarolleren (9-12 mdr)? Hvis nej, hvor køber man dem så henne?

  Desuden, foruden dermaroller produkterne skal man så anvende sine egne hudpleje produkter som på normal vis de andre dage?

  Håber på hurtigt svar, så jeg kan få bestilt kittet.

  De kærligste hilsner
  Lise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lykkegaard

   Hej Lise. Tak fordi du læser med og sikke en god ide. Det bliver du så glad for! Cleanser holder længe og der burde være nok til 9-12 mdr. Lipopeptiden er 30 ml. og holder i hvert fald 6 mdr. Måske mere.. Det lidt svært at sige helt præcist. Du kan sagtens købe produkterne for dig selv hvis du løber tør. Ja de dage du ikke ruller bruger du dine egne produkter. Kh Tina

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Hej Tina, jeg er lidt forvirret over, hvad man egentlig bruger på sin hud efter man har brugt dermarolleren? Jeg har set introvideoen men synes, det virker lidt uoverskueligt med alle de produkter, der bliver introduceret.Så ville egentligt bare høre om man stadigvæk kan bruge sin egen serum og creme bagefter eller hvordan? Kh Cecilie

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lykkegaard

   Hej Cecilie. Du får faktisk de produkter du skal bruge når du køber dermarolleren i kittet. Du må ikke bruge dine egne produkter dertil, fordi det slet ikke er alle produkter der er beregnet til at komme så langt og dybt ned i huden. Du kan derfor også få allergiske reaktioner, hvis du bruger nogle andre produkter til. Kh Tina

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Måske verdens bedste fugtmaske!