Lad mig præsentere...

Måske verdens bedste fugtmaske!

IMG_5536Jeg fik denne i maske i sommers som gave fra firmaet The organic Pharmacy, så jeg skal skrive at produktet er sponsoreret. Det gør den heldigvis ikke mindre god. 🙂
Ja det er ikke en hemmelighed, at der skal lidt ekstra til at imponere mig hvad ang. skønhedsprodukter. Det lyder ikke snobbet vel? For sådan skal det slet ikke lyde, men når jeg tipper jer om skønne produkter skal jeg jo være lidt hård og sikker i min sag, når jeg også vælger at kalde den, måske verdens bedste fugtmaske. Denne Honey & Jasmin Mask er virkelig suveræn!
Jeg synes det kan være svært at nå det hele i skønhedsrutinen, men når man ser hvilken effekt denne fugtmaske har, så ryger den hurtigt ind i rutinen.  De første gange jeg prøvede masken havde jeg den på i 20-30 min. i mens jeg lavede alt muligt andet, men jeg fandt hurtigt ud af at den faktisk kan bruges som natcreme. Bare ved at smøre et helt fint tyndt lag på 1-2 gange i ugen havde den samme effekt som hvis jeg brugte den som maske.
Den er enormt beroligende, fordi den indeholder honning og har en antibakteriel effekt. Den er derfor god til dig med tør hud, eksem, sensitiv hud, rødmen, betændte bumser eller blot urenheder. Hvis din du ønsker at holder rynker og tørhedslinjer væk, så er den også værd at prøve. Prøv evt. at bruge den som natcreme nogle dage op til bryllup, fødselsdag eller andre arrangementer, da den booster huden med fugt. Jasmin er med til at give glød og hyben har en super god effekt på ar og generelt skader på huden. Brug rigtig gerne en skrub inden, for at denne maske kan trænge bedre ned i huden.
Den kunne godt gå hen og blive min SOS-maske til efterår/vinter halvåret. Selv den mest sensitive hud bør kunne tåle denne maske, da de allergene stoffer er trukket ud. Det er da smart!
Slut med knas tør hud..
Kærligst Tina
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Lad mig præsentere...