Det forsager dårlig hud og stjæler din skønhed!

SUPERFOODS i dine smoothies! Du fortryder det ikke..

IMG_5784

Hvad kommer du egentlig i dine smoothies? Jeg ser virkelig smoothies som det nemmeste i verden, altså på den måde, at du kan få så mange gavnlige næringsstoffer i et og samme måltid. Jeg synes dog at det er ret vigtigt ikke blot at blende en masse frugt- det smager skønt, men mangler lidt grøntsager.

Fedstoffer er også super vigtigt, så dit blodsukker ikke går helt amok og også gerne fibre fra frø, kerner eller nødder. Så dagens smoothies blev piftet op med nogle ret lækre superfoods, som gavner hele din krop og specielt din hud.

Til to store glas brugte jeg:

1 skive ananas på 2 cm.
En håndfuld blåbær (gerne de små som er helt blå indeni, fås i Superbrugsen)
20 gr. ingefær
1 tsk. chiafrø
1 tsk. hampefrø1 tsk. bipollen
1/2 frossen banan
En lille stump rød peber Et stort glas koldt vand
1 spsk. Nordic naturals omega 3 (kommes i helt til sidst, blendes i 2-3 sek.)

Jeg havde faktisk et halv tomt køleskab og nærmest ingen grøntsager, så jeg tog den stump rød peber der var og resten fra fryseren. Det gik faktisk op for mig i dag, at når du bruger superfoods som chiafrø, hampefrø, bipollen, så brug lidt af hvert. Sommetider (og det sker tit) så overdoserer jeg eks. bipollen, fordi jeg ved at det er hamrende sundt, men så smager det virkelig stygt!! Helse Else… Jeg ved det!

Så dagens fif går på at tage 2,3,4 forskellige næringsrige superfoods og mixe dem, så er smagen langt bedre.

Chiafrø er jo et mirakelfrø. De indeholder den gode omega 3, men også en masse mineraler som booster huden indefra. De indeholder også gavnlige fibre til din fordøjelse.

Bipollen købes i helsekosten. Bipollen indeholder over 18  forskellige vitaminer og over 30 mineraler- det er dælme meget! De er meget gavnlige for vores hormonsystem, så bipollen er med til at skabe balance. Det smager sødligt og lidt honning agtig.

Hampefrø indeholder E-vitamin som er en stærk antioxidant,som holder dine hud-celler stærke og unge. Derudover indeholder hampefrø en masse kvalitets protein, som både bipollen faktisk også gør.Skal vi ikke gøre det til en god vane at få en smoothies dagligt? Det gør kroppen langt mere basisk, som betyder at irritationer/inflammation i huden eller generelt i kroppen ikke trives. Hvis du ikke kan nå det om morgenen, så er det også en god eftermiddags snack.

Kærligst Tina

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det forsager dårlig hud og stjæler din skønhed!