PAS PÅ…! Det er vanedannende!

Det er mig, Tina Lykkegaard

Jeg sad forleden og tænkte på om i mon egentlig ved hvem jeg er? Det synes jeg jer søde læsere skal vide, for jeg er så taknemmelig for at i har lyst til at læse med. Men hvad vil i mon vide? 🙂

Jeg startede min instagram for et lille halvandet års tid siden, da jeg selv manglede inspiration indenfor kost, kosttilskud og skønhedsprodukter. Så mente min dejlige kæreste, at jeg da bare selv kunne oprette en. Arghh…. Det ville jeg dog ikke, men jeg startede den alligevel som en lille hyggelig hobby.

Nu sidder jeg her med bloggen, hvor jeg elsker at skrive og glæder mig over når jeg kan hjælpe, inspirere eller måske endda motivere jer. Nogle kvinder har sluppet deres hudproblemer, hvilket også har været tanken bag. Jeg har været i skønhedsbranchen i 8 års tid, på godt og ondt.

I mange år har jeg “kun” solgt en skønhedspleje som helt sikkert ville tage kundens akne, men den grusomme sandhed er at dette ikke er nok. Overhovedet faktisk. Efter at være startet på Tanja Eskildsens uddannelse har tingene pludselig givet mening. Jeg har nemlig altid haft en stor passion omkring sund kost, men også kosttilskud. Det handler nemlig om, at spille på flere heste, hvad ang. huden. Har i lige set de vilde resultater nogle af mine søde kunder har fået? I kan se dem her, jeg er ret stolt af kvinderne, jeg har viden, erfaring og fagligheden, men det er dælme dem der gør det hårde arbejde. For mig handler det også om troværdighed og ærlighed. Derfor tester jeg selv, læser ingredienslisten, prøver og vurdere om produkterne jeg skriver om virker, er lækre, og om de overhovedet skal på bloggen.

Jeg ønsker nemlig at det skal være slut med at spilde penge på noget der lover alt for meget. Vi er jo forskellige og har forskellige opfattelser, men ærlighed skal der til. Produkterne skal for mig også være rene, hvem gider fylde kroppen med unødvendig kemi? Jeg bruger derfor meget forskelligt, men passer stadig på, at jeg ikke forvirrer min hud.

Lige nu bruger jeg Jurlique Replenishing Cleanser som renseprodukt om morgenen og aftenen bruger jeg Karmameju’s rensebalm (Den er virkelig lækker!), så er jeg ret glad for olie. Her bruger jeg Zinobel organic boost 3-4 gange i ugen til natten. Derudover er jeg lige nu ved at teste et lille mirakel som hedder Bioelements Probiotic anti-age serum som virkelig er suveræn! Den hører i om senere. Min favorit creme er Karmameju 02 som giver intens fugt og virker beroligende! Mine kosttilskud kan i se her og min kost kan i se her. Har i spørgsmål så ved i jo hvor i kan fange mig 🙂 Og TAK fordi i læser med. Skriv også endelig hvis du mangler noget på bloggen eller har et emne jeg skal tage op, så skal jeg gøre mit bedste.

Kærligst Tina

Ps. Hvis i tror jeg er en seriøst Helse Else, så tager i (lidt) fejl. Jeg elsker lakrids og Frelleren flødeboller! (Ja det kalder jeg dem)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PAS PÅ…! Det er vanedannende!