Glutenfri søndags-pizza

Massér dine rynker og urenheder væk

//Konkurrence//

Er det virkelig noget man kan og hvorfor skulle det virke? Det giver faktisk rigtig god mening og jeg har nu været i gang i små to måneder og jeg er blevet så glad for det! Ligesom kroppen har en masse muskler, så har ansigtet også. Det tænker vi ikke altid over. Du kender måske, at du kan få helt hovedpine (og en rynke mellem brynene) hvis du kigger mod solen alt for længe. Det skaber spændninger, som vi vil få en masse ud af at massere/skrabe væk med dette redskab på billedet. Det kaldes en Gua sha og kommer fra Asien. Vi kunne faktisk lære en del af Asien. 😉

Spændinger kan ophobes i vores hud som kan give bumser, rynker manglende glød eller noget helt andet. Derfor skal de frigives, så de kan forlade ansigtet og forlade kroppen via vores naturlige afgiftningsproces. Gua sha facial er stadig forholdsvis ny i min beauty rutine, men hvor der det bare skønt og giver den smukkeste glød til ansigtet!

Selve redskabet Gua sha fås i forskellige udgaver. Jeg bruger en grøn  jadesten udformet som en fisk. Når du bruger en Gua sha “skraber” du huden hvorved der skabes et vakum i huden, så kedelige affaldstoffer frigives i huden. Det kan være du oplever rødmen, urenheder, knopper, linjer/rynker, grove/store pore, slap hud eller manglende ensartethed i huden. Alt dette kan Gua sha hjælpe med at mindske.

Huden kan bliver rød efter en Gua sha behandling, men du kan mærke, hvordan blodet suser rundt, hvilket giver hudcellerne masser af ilt og næring. Brug den om aftenen og læg mærke til hudens glød næste morgen. Brug den gerne 5-10 min. hver aftenI skal have chancen for at vinde en hel pakke fra Honest Beauty talks som lancerer deres Hotistics selfcare box d. 5 september.Pakken indeholder:

  • 1 håndlavet gua sha redskab i rosa quartz krystal
  • 2 massage sten i  rosa quartz krystal
  • 1 blød pink FaceBalm specialdesignet til at pleje og berolige den tørre og sensitive hud.
  • 3 måneders FaceGym medlemskab
  • Komplet online Gua Sha Facial kursus
  • Onlinekursus i Holistisk pleje af den sensitive og tørre hud, der effektivt guider dig til den rette indre og ydre hudpleje med ansigtsmassage, hudpleje, kost, tilskud, beauty ritualer og skønhedsurter specielt til din hudtype.
  • Sparring med os og ligesindede i lukket forum.

Du kan vinde alt dette ved at holde øje med instagram senere i aften. Yeah! Held og lykke! Brug koden GD718QS og spar 10 % på alle Honest Beayty talks pakker. Tilbuddet gælder til og med d. 22 august. 

Kærligst Tina

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfri søndags-pizza