0 I Madopskrift/ Sundhed

Hjemmelavet chokoladeis til de mindste (og MIG!)

Jeg holder ferie med min niece og nevø, så i går lavede vi chokolade is og satte i fryseren så de var klar til i dag.  De krævede nemlig noget længere tid i fryseren end jeg havde beregnet. De er super nemme at lave og børnene synes det er sjovt, at lave deres egne is. Jeg den stygge-sunheds-faster tænkte, at jeg kunne snige lidt spinat i uden at de ville opdage det og det gik ganske fint. 😉

Den nemme opskrift kommer her og svarer til 6 små is:

1 banan
2 spsk kokosmælk (den fede del)
1 dl. kokosmælk af den flydende del
2 tsk. honing (En håndfuld frisk spinat)
1 spsk rå fedtfattig kakaopulver

Isene kunne sagtens pyntes med hakkede mandler, men det havde vi ikke tålmodighed til her. Blend det hele godt og smag til.

Den skal evt. være lidt sødere eller lidt mere kokosmælk hvis den er for tyk. De skal fryses i mindst 4 timer.

God sommer!

Kærligst Tina

Læs flere indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar