Pigmentforandringer? Kuren findes her!

VIND de skønneste økologiske solprodukter

 // KONKURRENCE // Nu har du chancen for at blive klar til at holde sommerferie med de skønneste økologiske solprodukter fra Coola. Deres produkter er de eneste på markedet med så højt et indhold af økologiske ingredienser og det er faktisk helt op til 70-97 %. Huden plejes og beskyttes af nærende olier fra naturen som indeholder vitaminer, mineraler og de stærke antioxidanter. For at kunne nyde solen er det vigtigt med solcreme, men hvem kender ikke følelsen af solcreme som klistre, fedter og man føler aldrig det trænger ind i huden.Det bliver du fri for her! Spf 30 Sport spray med Pina Colada duft er en let gennemsigtig solspray. Der er nem at have med på farten og holder i op til 40 min. i vandet. Duften er meget mild, solrig og minder dig helt sikkert sommerferie. Den indeholder både aloe vera juice som fugter og lindre huden hvor hindbærkerneolie er et naturlig solfilter, men som også virker enormt anti-inflmmatorisk på huden.Spf 30 face makeup setting spray er ret genial! Når festivaller, cafeture eller spontane strandture melder sig kan du spraye denne lette solspray oven på din makeup UDEN at det påvirker makeuppen. Den holder faktisk blot på makeuppen, så den sidder der hele dagen. Den giver fugt og er god til sensitiv hud pga. af indholdet af agurk og aloe vera samt fugtgivende hyaluronsyre (Et sukkerstof vi selv har i huden).Alt du skal gøre for at vinde disse to produkter er at følge @coolasuncaredk og @tinalykkegaard og smid en kommentar på instagram under billedet af Coola produkterne. Vinderen findes onsdag aften. Held og lykke!Sommervibes fra Coola og Tina  

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pigmentforandringer? Kuren findes her!