Tør hud, uren hud, ar, rynker? Sådan gør du noget ved det

SUPER-pulver i smoothies

Måske har du hørt om acaipulver, grønkålspulver, havtornpulver, greens pulver eller andre spændende produkter. Jeg hørte forleden i TV at det smagte både dårligt, var dyrt og helt unødvendigt for os. Det synes jeg er en ærgerlig konklusion, da disse forskellige typer pulver er fyldt med gode vitaminer, højt protein indhold, kraftige antioxidanter og kan derfor kaldes SUPERFOODS. Der er nemlig ikke meget SUPERFOODS over den rugbrødsmad med leverpostej som vi er rigtig glade for. Vi spiser (helt sikkert inklusiv mig selv) alt for ensidigts og ikke nok grøntsager hver dag. De fødevare vi har i dag er heller ikke så næringsrige, som de var for bare 50 år siden.

I dag bliver frugt/grønt sprøjtet til med farlige sprøjtemidler, alt skal gå stærkt med færdigvare og meget er masseproduceret.Derfor nyder jeg at komme lidt ekstra godt i min smoothies om morgenen, så jeg ved at det er en kærlig hudcocktail som huden vil elske. En smoothies til morgenmad er nemlig super nemt, hvis blot det er gjort klar for inden. Mange af de grøntsager samt frugter jeg bruger er skåret i stykker og kommet i fryseren. Så bruger jeg blot en lille håndfuld af hver. Det kunne være broccoli, spinat, rødbede, pære, banan, ananas, melon og alle former for bær. Du kan jo vælge lige de grøntsager og frugter du synes. Kom gerne lidt ingefær, citron, lidt god honning i for ekstra god smag.

Derefter kan du komme 1-4 spsk grønkålspulver i din smoothies for det tårnhøje indhold af c-vitaminer, som er en kraftig antioxidant og som afgifter vores hudceller, men der er faktisk også et godt indhold af vigtige proteiner som er gode til hormonbalancen. Faktisk er grønkål en af naturens mest næringsrige fødevare og derfor må det da gerne være enkelt og nemt at komme det i den hudkærlige smoothies. Havtornspulver er lidt sværere at finde (ellers har jeg bare været uheldig), men den har både a-vitamin, store mængder c-vitamin og e-vitamin som alle er suveræne til huden. De beskytter huden både ved hormonelle bekymringer, men også hvis huden er sart og har tendens til pigmentforandringer. Acaipulver er et af de kraftigste antioxidanter, som er med til at stoppe hudens aldring. Acai er et bær som faktisk har dobbelt så mange antioxidanter i sig som blåbær. På grund af det store indhold af vitaminer kan acaipulveret også være med til at give bedre energi og mindske træthed.

Der er mange spændende pulver typer du kan komme i dine smoothies med god effekt, så hvis du er lige som jeg, der ønsker at det skal være nemt og sundt på samme tid, kan dette måske være noget for dig.Kom altid gerne noget fedtstof i dine smoothies for blodsukkerets skyld. Gerne flydende Nordic naturals omega 3, hørfrøolie, hampeolie, chiafrø eller mandler hvis blenderen kan klare det.

Skønhed starter indefra..

Kærligst Tina

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tør hud, uren hud, ar, rynker? Sådan gør du noget ved det