Hjemmelavet havredrik

Den indre solbeskyttelse

Foråret er på vej og solens stråler varmer så småt. Det er skønt og solens stråler er enormt vigtige for os, men de kan også være enormt ødelæggende for huden hvis vi ikke passer på. Derfor er det vigtig at vide hvad man skal gøre og hvad man absolut ikke skal gøre. Du kan nemlig styrke huden indefra og gøre den klar til hudens stråler.

Det første du skal satse på er antioxidanter. Det er dem jeg skriver ret ofte om, fordi jo flere soldater vi har i kroppen, jo stærkere vil huden være. Det kunne være skønne granatæbler, hindbær, blåbær eller den nemme måde er acaipulver du kan blande i smoothies. Det er et koncentreret pulver som er sprængfyldt med antioxidanter. Du kan faktisk få mange pulver former til din smoothies. Det gør det bare lidt nemmere at være sund. :)Pas rigtig godt på din fordøjelse. Hvis den er sensitiv og irriteret vil huden også være det. Udeluk alle fødevare du ikke tåler. Ofte er det gluten, sukker og komælk. Giv fordøjelsen gode fibre fra chiafrø eller knuste hørfrø sammen med vigtige mælkesyrebakterier. Du vil opleve at rødmen og sensitivitet mindskes. Hvis affaldsstofferne ophobes pga. eksempelvis forstoppelse vil kroppen prøve at komme af med affaldsstofferne via huden. Det kan give meget sensitiv og problematisk hud.

Beta-karoten er også noget du skal satse på. Det vil blive omdannet til a-vitamin som er enormt styrkende og gør huden meget modstandsdygtigt overfor UV-stråler. Det findes specielt i gulerødder, havtorn og bladgrønne grøntsager. Det er vigtigt at spise nødder eller andet fedtstof til får at optage beta-karoten da det er fedtopløseligt.  Der er to produkter som jeg er blevet ret vild med for at holde huden stærk, sund og til at holde solskader væk. De er fra Vitaviva og hedder 3 in 1 Beauty Booster sammen med Juice Complex. De indeholder en god cocktail som er med til at styrke huden og gøre den mere modstandsdygtig samtidig med at den giver masser af de indre soldater.

Du skal have respekt for solen for lige så skøn og uundværlig den er ligeså skadelig kan den være for huden. Husk at beskytte dig med solfaktor når du opholder dig i solen.

Skønhed starter indefra…

Kærligst Tina

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet havredrik