Derfor skal du undgå mineralske olier

Ansigtspleje der gør en forskel

Ansigtsolie! Gode kvalitets olier er nemlig spækket med masser af vitaminer, antioxidanter og nærende fedtsyre. Det vil både styrke huden, reparerer gamle solskader, fugter, forebygger og bekæmper pigmentforandringer, mindsker urenheder, mindsker rødmen, mindsker linjer/rynker og jeg kunne egentlig blive ved.Du skal dog være opmærksom på kvaliteten, for der findes mange billige olier, som er blevet så ødelagt af, at blive opvarmet eller filtreret for farlige stoffer. De farlige stoffer er IKKE i rene kvalitets olier. Hvis der står på produktet, at det er raffineret ville jeg vælge et andet produkt.Som jeg også tidligere har nævnt, så hold også øje med mineralske olier, da dette ikke gavner huden.Her kommer nogle forslag til skønne ansigtsolier:SARD 100% økologisk Arganolie:
Denne olie er enormt rig på E-vitamin som er en kraftig antioxidant på huden. Den beskytter og styrker altså huden udefra. E-vitamin har den egenskab, at den er meget reparerende på skader i huden. Den er suveræn til solskader, pigmentforandringer, ar fra akne, men også til uren hud, da den virker talgregulerende. Dette er en let olie, så den fedter ikke på huden. Bruges alene eller under din creme.
Rudolph Acai anti-age facial oil:
En mørk fin og blød olie, som er super regenererende på huden. Den er lavet på acaibær, som er spækket med mange antioxidanter. Den giver rigtig meget fugt til huden, samtidig med at den øger spændstigheden i huden. Denne olie holder huden i top form og er det ypperste indenfor anti-age. En forholdsvis let olie.  
Karmameju Calming facial oil:
En olie som er til den sarte og sensitive hudtype. Den er yderst beroligende og dulmer irritationen i huden. Dette er en blandings olie af både hyben, som styrker huden, morgenfrue som mindsker irritation og kamille, som slukker ildebranden huden. En nærende og rig olie.
Jeg skifter mellem ansigtsolie, da jeg elsker effekten af de forskellige ingredienser. Du må endelige ikke være olieforskrækket, men finde den olie der passer netop dig. Hvis huden ikke får fedstof kan den tænke, at den må producere mere og det kan give det skinnene fedtlag på huden. Du kan jo altid starte med, at bruge få dråber olie til natten, hvis du er bange for det fedter.Her vil jeg forsøge at komme med prisvenlige alternativer til overstående.Sidst på måneden: SARD sød mandelolie eller SARD abrikoskerneolie.               

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor skal du undgå mineralske olier