Derfor hænger fordøjelse og smuk hud sammen

Det fortæller dit ansigt om dig!

Husker i dette indlæg? Det er et ret populært og meget læst indlæg, som jeg synes i skulle have igen, dog med ekstra viden og hjælpe til at forstå jeres hud. Følelser, tanker, stress og bekymringer kan nemlig også ses på hudens tilstand og det vil jeg her knytte til de forskellige områder. For måske oplever du bumser i panden, men intet tyder på at din tyndtarm/fordøjelse er i ubalance fysisk eller har du mørke rander under øjnene, men drikker rigeligt med vand?Nedenfor vil jeg guide dig gennem ansigtets zoner, så du kan se, hvad der passer lige netop til dig.Mørke rander under øjneneDin nyre er belastet og trænger til en masse vand. Som det første om morgenen skal du prioritere, at drikke et stort glas vand og gerne med økologisk citron, da det er et indre brusebad for kroppen. Derudover optager du vandet meget bedre, hvis du tilsætter lidt citron, fordi vitaminindholdet gør det nemmere for kroppen at bruge. Drik også gerne en masse the lavet på brændenælder, da det renser kroppen.Tanker som vrede og angst kan være dine udfordinger, mon du har gamle følelser til at ligge og ulme, som ikke er blevet forløst? Rynker mellem bryneneHvis du er træt af den såkaldte ”bekymringslinje” mellem brynene, skal du tænke lidt ekstra på din lever, da den kan være på overarbejde. Drik en masse brændenælde- og mælkebøttethe. Det støtter kroppens udrensning. Sørg derudover også for at få nogle sunde fedtsyrer og gode fibre ved eksempelvis at spise avokado, valnødder, hørfrø og grove grøntsager og gerne rødbede. Dette støtter kroppens afgiftningsproces.  Tanker som frustration og irritation kan ses mellem brynene. Slip eller forandre det som gør dig frustreret og irriteret. Bliv bevidst om hvad det er der frustrerer dig og sig det i stedet for at holde det inde! Urenheder omkring munden/urenheder i panden/rynker og linjer i panden Hvis du har urenheder omkring munden, urenheder i panden, eller linjer og rynker i panden, kan det være et tegn på, at din fordøjelse er på overarbejde. Hvis affaldsstofferne ikke kommer ud af kroppen via tarmsystemet, er kroppens eneste udvej gennem huden, og det kan give rynker og urenheder i panden samt rundt om munden. Gluten (for nogle kun hvede), sukker og specielt komælk kan irritere en sensitiv tarm. Forsøg derfor at undgå disse fødevarer i fire uger og se, hvilken forskel det gør for din hud. Husk at støtte fordøjelsen med gode mælkesyrebakterier, evt. fra Biosym Symbioflor+ eller Solaray Multidohilus, som tages morgen og aften.Her kan ligge gamle (og nuværende) følelser som angst, nervøsitet og sorg. Hvis det er gamle følelser kan terapi, tankfeltsterapi eller Body SDS være en ide for dig. Følelser kan sidde fast i kroppen, som skal forløses og ud af dit system. Urenheder langs kæben og hagepartietDer er godt gang i dine hormoner, som kan give urenheder. Spis masser af gode fedtsyrer fra avokado, valnødder, fisk, hørfrø og supplér gerne med fiskeolie af god kvalitet. Evt. fra Nordic Naturals Omega 3 i flydende form, som tages hver dag. Det smager ikke af fisk, men har en let citronsmagEr du trist? Det kan ofte komme til udtryk ved kæbepartiet. Hver aften inden du ligger dig til at sove skal du tænke på tre positive ting. Det kunne være cykelturen hjem i solskin, en sms fra din mor/søster/bror/mand, du har hørt din yndlings sang osv. De små ting betyder nemlig noget i din daglig dag. Urenheder på kinderneHer ses bekymringer og stress rigtig ofte. Vær ekstra god ved dig selv og gør det, der får dig til at slappe helt af. Lange gåture ved vandet eller motion, som sætter blodcirkulationen i gang, da det støtter hudens kvalitet. Husk dagligdagens små pauser og husk at trække vejret helt ned i maven hver eneste dag. Mælkesyrebakterier er igen vigtigt for denne bekymring og også rigtig gerne fiskeolie.Som overstående fortæller så handler denne zone ofte om at du har får travlt og at stress hormonerne farer rundt i kroppen på dig. Man skal tage dette punkt ret alvorligt og stoppe op og lytte til kroppen. Hvad har DU brug for lige nu?Jeg blev for nylig anbefalet en app som hedder HelloMind og den er ret fantastisk. Din mentale tilstand har så meget at sige for din sundhed, så måske dit første mål skal være at høre app’en de næste 10 dage sammen med mig?Kærligst Tina 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor hænger fordøjelse og smuk hud sammen